fredag den 26. september 2014

Lidt nyt herfra


Jeg har ikke så meget energi for tiden og alligevel så går tiden rigtig hurtigt, men både noget og ingenting .......  Rigtig meget af tiden er gået i familiens skød, som jeg nyder rigtig meget, både når jeg passer børnebørnene og og når jeg har en sy pige dag med min yngste svigerdatter, Vi er ved at sy en ny Voksipose betræk til Nelli, vi har ikke noget mønster, så det bliver spændende, at se det færdige resultat.... men vi er enige om, at det bliver super godt.
Jeg har applikeret en sød lille elefant på forsiden og Sisse står for resten. Jeg skal nok vise billede af det færdige resultat når vi bliver færdige :-)
Jeg har også været en weekend i København hos tvillingerne, dem ser jeg jo ikke så meget som de andre børnebørn, så det er rart med et par dage til at nusse i :-).

Men her får i lige et billede jeg har taget i foråret på den gamle mølle ved Dollerup Bakker.


En plante flytter ind på møllen.






onsdag den 17. september 2014

Graffiti i Viborg


Jeg har flere gange til min store ærgelse, kørt forbi den lange mur med farvestrålende graffiti,  og tænkt " at den mur vil jeg fotografere, næste gang jeg har mit kamera med i bilen"  men når jeg kommer hjem, så er det glemt .... ude af øje, ude af sind.
Men efter en fototur i foråret med Godsejeren, besluttede vi at lægge vejen forbi det pizzaria, vi en sjælden gang benytter os af, når vi er trætte efter en lang tur med kameraet.

Vi fik bestilt en pizza og jeg gik ud i bilen efter mit kamera, Godsejeren blev parkeret i pizzariaet, (graffitien kan jeg nemlig få for mig selv, der interessere ham ikke) så kunne jeg gå i fred og ro :-) Jeg var lige akkurat færdig, da det begyndte at regne og jeg måtte løbe tilbage i zik zak mellem dråberne. Jeg blev da også tæmmelig våd, meeeeeen hvad gør det, når min fotoshot var en succes :-)
Men nu kan i jo selv bedømme :-)
























Jeg kan godt li´ , at der er lidt liv sammen med graffitien, derfor er der lidt med udenom muren - blade fra træet, biler og himlen, det er helt bevidst, jeg leger med de skæve vinkler også.


fredag den 12. september 2014

Årets høst i kolonihaven


Ja så har det lille spinkle æbletræ, igen i år givet en masse dejlige røde æbler - ja, faktisk endnu flere end sidste år.  Nogen af grenene har mistet alle bladene, jeg tror det er rådyrene der har spist dem, for på græsset lige foran, lå en masse ekskrementer fra rådyrene.
Hasselnøde træet er også blevet voldsomt stort, men der er ikke så mange nødder, som der somme tider har været.






Det var faldet en masse nødder ned, som jeg samlede op og tog dem med hjem ...... men desværre er nødden hul indeni, kun få af dem indeholder en rigtig flot nød. :-) øv øv....





Rigtig god weekend :-) :-)


søndag den 7. september 2014

To smukke roser og et gammelt spejl


Torsdag aften kom et særligt lys ind i min stue, jeg havde lige forinden plukket to små, smukke mini roser i min have. Så kom tanken til mig og jeg tog det gammel krakeleret spejl, ned fra væggen i min soveværelse, - det er ikke glasset der er krakeleret, men den beklædning som sidder bagpå.

Her er resultatet og jeg har fået så mange flere billeder, som er super gode.... nu tror jeg altså jeg vil lave de små dobbelte kort, som jeg længe har haft i tankerne.









Prøv engang at gøre det samme, det er ikke så svært.


mandag den 1. september 2014

En dag i Ribe - helt i min ånd :-)


I Ribe var det selvfølgelig Domkirken og Kanalen vi kikkede på.... ja, og så gik vi en lille strøgtur, det synes jeg altid er spændende , at se om de har nogen spændende butikker, som vi ikke er vandt hjemme,. Jeg suger alting til mig og bliver inspireret overalt, jeg elsker når mit hoved er fyldt op med nye idéer, så skal jeg hjem og havde dem ud og omsat.
Da vi havde gået et godt stykke tid og beundret og fotograferet, var i efterhånden blevet godt sultne. Vi skulle da have et eller andet i mavsen :-)..... OG jeg var slet ikke i tvivl om hvor det skulle være henne, for vi var gået forbi en Cafe som så ret spændende ud, jeg jeg var også lige et smut inde og lure ...... Det er ellers ikke noget jeg plejer at gøre - jeg kan slet ikke lade være, når jeg føler mig draget, så er der ingen vej udenom, jeg MÅ derind. :-) :-)

Stedet hedder Quedens Gaard - ved ikke om i kender det, men jeg var solgt.

Vi fik den lækreste cæsarsalat og en lille hyldeblomst drik til ...... aaaamen så nyder jeg livet .....

Lad billederne tale for sig selv :-)



















Jeg købte en fik regnfrakke til min cykelsadel :-)