onsdag den 20. marts 2013

Min første GIVE AWAY, på 1 års dagen for mit rygestop
JUBIIIIIII jeg er så glad i dag :-) :-)))))


Endelig kom 1 års dagen for mit rygestop den 20-3-2013 ............... det er så skønt at, kalde sig ikke-ryger og derfor vil jeg lave en GIVE AWAY hvor jeg vil forære en heldig vinde, bogen - Endelig ikke-ryger!
Jeg har prøvet på at holde op adskillige gange, både med nikotin tyggegummi og plastre, men intet af det hjalp mig, og jeg begyndte altid igen efter nogle få måneder.
Bogen her har været en susses for mig og jeg kan godt love jer allesammen at, jeg begynder ALDRIG igen, bogen var for mig en øjenåbner , det gik virkelig op for mig hvor giftig det egentlig er og hvor meget det påvirker kroppen negativt ( noget alle rygere vælger at overhøre) det gjorde jeg også selv og jeg kunne blive helt gal, når ikke-rygerne skulle blande sig i, eller komme med gode råd om mit helbred.

Jeg kan i dag takke, mit ældste barnebarn Mathilde på 7½ år, for at jeg er stoppet. Jeg prøvede at liste væk fra børnene når jeg skulle ryge og jeg røg aldrig inde ( jo engang imellem hjemme hos mig selv) MEN hun kunne jo altid lugte hvad jeg havde lavet, når jeg var smuttet væk. Det sidste års tid inden jeg stoppede, sagde hun hvergang "farmor hvornår stopper du egentlig med at ryge" eller "farmor vi venter kun på at du holder op med at ryge" eller DEN ALLER VÆRSTE " farmor ved du godt at du kan dø af det" ..... HOLD da op hvor kunne den lille pige give mig dårlig samvittighed i den grad, for hun havde jo ret, jeg kunne jo dø af det !!!! Hun havde lånt en bog i skole biblioteket, om menneske kroppen (hvordan vi ser ud indvendig) hvorpå der er sat en lille klap, som kunne åbnes - på hjerte, lever, nyre lunger osv osv, for at vise hvordan det ser ud både, når organerne er raske og når de er syge ............ min svigerdatter fortalte at, når Mathilde åbner klappen på lungerne, så vises et billede af syge ryger-lunger :-( ...........så begyndte hun at græde og hun sagde hvergang " sådan ser farmors lunger ud". Der er virkelig forfærdelig at tænke på, hvor meget sorg jeg har påført den lille pige, som er så bange for at miste sin farmor.
Men nu er jeg stoppet og jeg har det fantastisk med det, jeg har taget 10 kilo på, og dem er jeg begyndt at arbejde med at få af igen..... kroppen og stofskiftet skal lige vende sig til den nye tilstand.

Måske har netop du taget beslutningen om at holde op, eller du kender én du kan forære bogen til, så her du chancen nu :-) Du vil ikke fortryde :-)

Det er ikke min aflagte bog du får :-) 
Jeg har købt en helt ny, som vil blive sendt til vinderen.
(værdi 99,-)
jeg trækker lod den 3-4-2013.

Du kan deltage med 2 lodder 

1 lod for at være fast læser på bloggen + 
at skrive en kommentar til dette indlæg, og skriv hvor mange lodder du deltager med 

HUSK at skrive din mail adresse på, så jeg kan skrive til dig, hvis du vinder.

2 lodder for at dele denne give away på din egen blog. 

Kan i alle have en rigtig god dag :-)

28 kommentarer:

 1. Åh, hvor er det dog gribende at læse, Jette - tillykke med at det lykkedes for dig at blive røgfri. Det må også glæde Mathilde umådelig meget! Jeg har aldrig røget og håber en storryger vinder din flotte Give Away. KH

  SvarSlet
 2. Tak Madame - det er også det bedste jeg har gjort for mig selv.
  Ja du kan tro Mathilde synes det er dejlig, da de første par måneder var gået efter mit rygestop, sagde hun til mig " farmor du lugter ikke af røg mere, det er dejlig" så bliver motivationen desto større for ikke at begynde igen :-)KH

  SvarSlet
 3. Tillykke Jette, det er flot at du holder det. Det er noget af en gave til dig selv, og sikkert en forlængelse af dit liv. Jeg vil rigtig gerne deltage, selvom jeg ikke ryger. Hvis jeg vinder bogen, vil jeg straks for forære den til én i min nærmeste familie, som jeg virkelig ville ønske også kunne stoppe.
  Jeg er med på 2 lodder.
  Kh Helle ;O)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Helle.... jeg er også rigtig glad for min beslutning.
   Og jeg tror kun en ryger kan sætte sig ind i hvor svært det kan være - jeg håber jeg kan hjælpe bare èn mere med at holde op ... den der får bogen :-) Kh

   Slet
 4. Jeg er bare så stole af at du har holdt det så længe (denne gang) og jeg er sikker på at dette er et definitivt stop.
  Tak til Mathilde og tillykke til dig mor.
  Knus din datter


  SvarSlet
  Svar
  1. Tak min søde pige - du behøver ikke være bange, der er definitivt slut, det bedste af det hele er, at jeg savner det heller ikke :-)
   Knus fra mor

   Slet
 5. Hej Jette!!!! STORT tillykke med dit rygestop. Rigtig flot!! Kender udemærket det med at stoppe og begynde, så den bog vil jeg gerne være ejer af!! Derfor vil jeg gerne være med på 2 lodder. Min mail-adresse har du :) Igen TILLYKKE!! Knus Henriette (Posten)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Henriette - ja jeg ved at, du også har prøvet flere gange uden held, det tror jeg rigtig mange har...... Beslutningen skal selvfølgelig tages inden, for bogen gør det jo ikke alene, den giver nogen vigtige redskaber ..... og i det store hele gælder det jo om at bryde vaner:-) Knus

   Slet
 6. Hej Jette, synes det er rigtig flot!

  Jeg deltager med 1 lod, følger din blog! :-)

  Jeg er en pige på 13 år, som har en mor der er ryger!:( Jeg har flere gange fået hende til at stoppe eftersom jeg ikke bryder mig om tanken om at hun får et kortere liv. Men som du nok kender godt til, starter man vel igen?? Det har min mor gjort, og ryger den dag idag. Derfor ville jeg gerne vinde den her bog til min mor.
  Email: Sofiecarlsen10@gmail.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Sofie
   Din mor kan være rigtig stolt af dig, fordi du bekymre dig om hendes. Og ja Sofie det er rigtig svært at stoppe med at ryge, tanken er næsten ikke til at holde ud, det er en tryghed man bliver frataget, derfor har jeg også haft svært ved det før jeg læste bogen :-)
   Jeg kan selvfølgelig ikke love dig, at din mor bliver røgfri hvis hun læser bogen, hun skal selv være indstillet på det....... jeg håber din bøn bliver hørt og hun vil tage imod din hjælp, hun vil ikke fortryde.
   Held og lykke
   Knus Jette

   Slet
 7. Hvor er det bare fedt for dig at du er stoppet med at ryge, og har holdt det så længe :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er så fedt Fru Roed, jeg er så glad :-)

   Slet
 8. 1 lod til mig, tak! :)

  Hvor er det sejt at du er stoppet. Det kræver styrke! :)

  jyttemami@hotmail.com

  SvarSlet
 9. Tak Jytte - ja det gør det.
  Du er med :-)

  SvarSlet
 10. STORT tillykke!
  Jeg vil ikke deltage i din GiveAway da min egen rygestop tæller siger 499 dage - for hver dag der går, bliver det bare bedre og bedre - men super god bog!

  SvarSlet
 11. Tak Tulle Momsemor - og STORT TILLYKKE til dig også :-)
  Ja det er bare super dejlig, IKKE at være slave af tobakken mere :-)

  SvarSlet
 12. Hej jette.
  Stort tillykke med 1ÅRS DAGEN.
  Det er godt gået.
  Det er rigtig mange år siden jeg holdt men min mand ryger stadig en smule.
  Han er gået over til E cigaretter indimellem.
  Det var måske sådan en bog han har brug for.

  Hilsen Bente.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Bente.....ja måske er bogen noget for ham :-)Det er da et forsøg værd :-)
   Hilsen Jette

   Slet
 13. Ja, selvom vi andre har sagt det samme til dig mange gange, så rammer det ikke så hårdt, som når dit barnebarn siger det.
  Eller også er du blevet klogere med alderen :-)
  Jeg er glad, på dine vejene at du er stoppet med at ryge.
  Knus du bror

  SvarSlet
 14. Tak Jan - det er jeg også selv, uanset hvordan :-)
  Knus

  SvarSlet
 15. Hvor er det en god ide til en give Away. Netop den bog er også grunden til at min mand nu har været ikke-ryger i over 2 år. ♥

  Mvh Annette

  SvarSlet
 16. Hej Anette - ja det er en pragtfuld bog.... og jeg håber da også jeg kan hjælpe endnu en ryger til at kvitte smøgerne :-)
  Kh Jette

  SvarSlet
 17. jeg deltager med 1 lod.
  Min dejlige kollega og veninde vil gerne stoppe,så dette kunne være en god gave til hende <3

  kjerstinenaja@gmail.com

  SvarSlet
 18. Du er med i lodtrækningen, din veninde bliver glad for dig fordi du er så betænksom :-) Kh

  SvarSlet
 19. Hvor er det flot at du fik stoppet ;) godt gået :)
  Har selv været der. Stoppede i 2005 som 24 årig der var storryger (40 smøger om dagen), og som rendte ind i en akut bronkitis som jeg fik at vide kunne blive kronisk, hvis jeg ikke droppede smøgerne. Så det gjorde jeg :) fik dog hjælp af nikotintyggegummi i et år, og savner ikke smøgerne den dag i dag :)

  Har en rigtig god veninde som har snakket i 2 år om at hun gerne vil stoppe, men hun får ikke rigtig taget springet. Da hun uddanner sig til skolelærer er hun jo et forbillede for de unge, så synes det kunne være fedt hvis jeg kunne hjælpe hende til at droppe smøgerne, så hun kan påvirke eleverne i ikke-ryger-retning :)

  Deltager med 1 lod <3

  Bettinalissa@gmail.com

  SvarSlet
 20. Hej Bettinalissa det er også godt gået af dig, tillykke med at du er stoppet :-) Jeg røg kun 15-20 smøger om dagen, men gjorde det til gengæld i 37 å, inden jeg fik stoppet -)
  Bogen kan helt sikkert hælpe din veninde,
  Du er med i lodtrækningen :-)Kh Jette

  SvarSlet

Skriv meget gerne et par ord, det gør mig rigtig glad og varm om hjertet, når du vil bruge din tid på en lille kommentar :-)


Kærlig hilsen
Jette