søndag den 10. juni 2018

Strikket kørepose til autostol


Min svigerdatter Sisse har gjort det igen, hun er fantastisk kreativ og nu er hun også begyndt at udvikle strikke opskrifter.

Denne smarte og super praktiske kørepose til de mindste poders autostol er blevet et hit. Hvis din baby er faldet i søvn og I skal på farten, så er det lidt ærgerlig hvis den lille vågner mens du giver jakke eller trøje på.
Med denne skønne kørepose strikket i lækkert Ulrika uldgarn, undgår du først og fremmest at vække dit barn og du holder barnet dejlig varm i køreposen.

Kørepose er super nem at monterer og da den er lavet med huller som selen puttes igennem, så kan baby spændes fast som lige præcis det plejer. - Er lavet med 3-punkts sele.

Opskriften på køreposen er blevet teststrikket af  fremmede damer og de siger, at opskriften er skrevet meget udførlig og den er meget nem af strikke efter. Du kan selvfølgelig strikke køreposen i lige det garn du har lyst til, bare det passer med strikke fastheden.

Opskriften kan købes for 40 kr. Ved at sende en e-mail til Sisse på sissepg@gmail.com (klik på mail adr. så kommer du direkte videre til e-mailen).
Sisse vil fortælle dig hvordan du gør med betaling og du kan downloade din opskrift på den strikkede kørepose til autostolen.

Følg Sisse på facebook - Babysparadise
Hun har mange lækre ting på siden - god fornøjelse.Denne lille lækkermås, er mit yngste barnebarn Luna på lige knap 1 år.Kærlig hilsen og god fornøjelse

Sisse og Jette

4 kommentarer:

 1. Den er så flot, Jette - sikke en dygtig svigerdatter du har!

  SvarSlet
 2. Ja hun er meget dygtig og opfindsom - hun har jo også tre små piger, så hun ved der kan være brug for i en travl hverdag.

  SvarSlet
 3. Det er godt fundet på.

  SvarSlet
 4. Hvor er den fin, har lige sendt en mail til Sisse, for den opskrift er jeg da nødt til at købe :)

  SvarSlet

Skriv meget gerne et par ord, det gør mig rigtig glad og varm om hjertet, når du vil bruge din tid på en lille kommentar :-)


Kærlig hilsen
Jette