tirsdag den 30. oktober 2012

Symaskinens overfrakke

Da jeg ikke har noget ekstra værelse i min hyggelige lejlighed, som jeg kunne indrette til kreaværksted, måtte jeg finde på noget andet.
Jeg fik en bordplade med underhylde, sat op i et hjørne af stuen og syede et forhæng, så jeg kunne gemme det værste rod væk, som uundgåelig bliver når man har et samler gen som jeg har :-)

 Det er også det sted hvor børnebørnene tyer til, lige så snart de træder ind af døren. de ved godt det er Farmors skattekammer.

Min symaskine var ikke et særlig smukt syn, at have stående midt på bordet, så jeg fik den fikse idé at sy en overfrakke til den, så nu er den smuk at kikke på. Jeg syede også én til min veninde, hun blev vild glad for den.

I må gerne bruge min idé, hvis i gør det, så vær lige sød at lave et link til min side :-)


Jeg pyntede den med små rosetter, syede lidt perler og nogle knapper på.

Rosetterne laves sådan................... Tegn en cirkel på stoffet feks. rund om en kop, (brug noget andet hvis du vil have den større) klip den ud og ri med en sytråd rundt i kanten, når du når rundt så træk den sammen og det danner en roset, den side med flest rynker bruges til forside, hæft tråden og sy så pynten på.

God fornøjelse

Jette


7 kommentarer:

 1. Sikke en god idé og hvor er den flot. Selvom min maskine står på værelset, så skal jeg da have lavet sådan en fin "overfrakke" til den. Kh Helle

  SvarSlet
 2. Sikke en god idé og hvor er den flot. Min symaskine står godt nok på værelset, men en dag, skal jeg da have syet sådan en "overfrakke" til den. Kh Helle

  SvarSlet
 3. Hej Jette, jeg har prøvet at kommentere på dette indlæg...faktisk 2 gange, men kan ikke se det. Hvis du har fået to indlæg, så må du gerne slette det førte ;O))

  SvarSlet
 4. Hej Helle, det må du undskylde.... jeg skal klikke på udgiv før den kan ses på bloggen.... mærkelig system !!
  OG så har jeg ikke haft netforbindelse de sidste 2 dage.... så derfor har jeg ikke kunnet gøre det :-)men n u kan du forhåbentlig se den.

  Ja jeg er også lidt stolt af min "overfrakke", og det er dejlig når andre synes idéen er god..... god fornøjelse med at sy den

  Kh. Jette

  SvarSlet
 5. Det ville være en god idé at ændre i dine indstillinger for kommentarer. Der skal du ændre til at kommentarerne bliver udgivet uden du først skal godkende, så kan man selv se sin kommentar...og sender ikke dobbelt. Du har også koder på, som man skal skrive for at kommenterer, dem kan du let fjerne. Under min Give away, er der én der har lagt et link, så du evt. kan se hvordan. Kh Helle

  SvarSlet
 6. Hej Helle, tak for det, nu har jeg prøvet at ændre på det, men kan ikke se det virker, har ikke tid mere i dag, men prøver i morgen

  Kh Jette

  SvarSlet
 7. Hej Helle
  Nu tror jeg det lykkedes, jeg brugte det link som du skrev om.... tusinde tak skal du ha´
  Kh. Jette

  SvarSlet

Skriv meget gerne et par ord, det gør mig rigtig glad og varm om hjertet, når du vil bruge din tid på en lille kommentar :-)


Kærlig hilsen
Jette