torsdag den 11. december 2014

Juleudsmykning i Viborg


Jeg synes min by er rigtig flot pyntet. 

I tirsdags var det meste af fotoklubben bevæget sig udenfor, vi skulle natfotografere, det gør vi én eller to gange hvert år. I tirsdags blæste det en del og det var slædehunde koldt :-). mine fingre var så stivfrosne og selvom jeg havde to hold vanter på, så måtte jeg hurtig opgive.
Vi havde aftalt at mødes, til lidt hygge bagefter, en øl eller en kop varm kaffe på "Latinerly", et rigtig hyggeligt sted. Det blev ikke til så mange billeder den aften, jeg frøs simpelthen for meget og vi var fire-fem piger, der efter tre kvarters tid gik ind i varmen.


Nogen butikker er pyntet rigtig fint.
OG så kan jeg jo godt lide spejlinger, :-) :-), 
derfor faldt jeg over disse mannequiner på nederste billede.
7 kommentarer:

 1. Sikke nogle skønne billeder du fik taget, selv om du hurtigt måtte opgive på grund af kulden :-) Har du sat kameraet på en særlig natteindstilling? Kh

  SvarSlet
 2. Tak Madame :-). Ved du hvad, jeg og teknik går overhovedet ikke i spænd sammen :-). jeg kan ikke fortælle dig hvad kameraet stod på, jeg prøver mig lidt frem med blænde og iso. Jeg tror at jeg er en af de eneste der ikke forstår en disse, når de snakker teknik :-) men som mange af dem siger "det gør ikke noget du ikke forstår det, for du kan se motiverne" :-) jeg bliver så glad når de siger de, for jeg kan se at nogen af dem der forstår teknikken, de kan ikke se motivet :-)...... sådan er vi jo heldigvis forskellige.

  Jeg har lige kikket på billedes egenskaber - det fortæller følgende. Blænde 5,6 - eksponering 1/25 sek. - iso 3200 - brændvidde 49mm. Håber du kan bruge det til noget :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, Jette! Hvor har du ret - det eneste vigtige er at kunne se motivet og lyset, og så pyt med al teknikken :-) Mit lille kamera har en scene, hvor man kan vælge 'natoptagelse'. Så er jeg herligt fri for at tænke teknik :-) Kh

   Slet
 3. Fine billeder. Det ser hyggeligt og julet ud...

  Kærlig Hilsen
  JetteMajken

  SvarSlet
 4. Tak Jette :-) ja de jules i gaderne i denne tid :-) Kh

  SvarSlet
 5. Prachtig deze feestelijke beelden.

  SvarSlet

Skriv meget gerne et par ord, det gør mig rigtig glad og varm om hjertet, når du vil bruge din tid på en lille kommentar :-)


Kærlig hilsen
Jette