fredag den 24. april 2015

En skøn solfyldt weekend i Kolonihaven


Hold nu op, hvor har vejret dog været skønt, de sidste fire dage.
Jeg har være i kolonihaven alle dage og der er blevet arbejdet på højtryk. Jeg tror mine arme er blevet ti cm længere :-)....... eller noget i den stil.

I den store sandkasse, det er der den overdækkede terrasse skal være. På højre side, hvor i kan se hullerne, skal skuret stå - hullerne er støbe huller til bundrammen. Der er hentet tagplader og kørt sand ind i udgravningen, hentet støbemiks. Nu tror jeg, at alle de værste ting store er hentet - Jeg har fået en stak fliser af min bror, den har han stillet lige så fint på en palle, - haven ligner en byggeplads, så nu glæder jeg mig til at det hele kommer på sin rette plads.


Jeg har faktisk lavet en lille video, men jeg kan ikke lige få den herover på bloggen. 


Glæder mig til at huset ser sådan ud igen :-)6 kommentarer:

 1. Det skal nok blive godt, selvom jeg godt er klar over der ligger en hel del arbejde forud, men du har da været heldig med vejret, mens en anden en (jeg) må sidde på kontoret og gå glip af alt det gode vejr.
  Uha sikke en masse pc-problemer du har haft, og der ligger også lidt arbejde til dig der, inden du atter er helt oppe at køre igen. Der er godt at have noget at rive i. Gid aebejdslyst med både der ene og det andet :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Pia, Jeg tror også helt sikkert, det bliver godt, når jeg bliver færdig. Det er hårdt arbejde lige nu, med at få det hele slæbt hjem og jeg glæder mig, til at vi skal rigtig igang..... håber snart mine hjælpere har tid. Ja for pokker, jeg var heldig med vejret, ellers havde jeg heller ikke, fået lavet så meget sidste weekend. Jeg har fået nye arbejdstider, så jeg er så heldig, at have fri både mandag og fredag i hver uge. Jeg er jo fleksjobber på kun 10 timer, så jeg har masser af tid til at nusse i kolonihaven ... det er så skønt :-)
   Jeg har brugt rigtig meget tid på alt det pc haløj, og du har helt ret Pia, der går et stykke tid endnu, inden alt er installeret igen. Jeg har desværre også mistet, alle mine mail kontakter - så der går jo nok lidt tid inden de er i hus igen :-( øv øv ......
   Kh Jette

   Slet
 2. Hold da op. Sikke et arbejde :-) godt at der er noget godt at se frem til!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er et stort arbejde, men det bliver såååå godt, når det er færdig, kan næsten ikke vente :-)
   Kh Jette

   Slet
 3. Kære Jette
  Sikke en dejlig energi du har.
  Det ser super hyggeligt ud.-Fine bløde farver!

  Hilsen
  JetteMajken

  SvarSlet
 4. Når det er godt vejr, så er energien heldigvis lidt større :-) og der er en del af arbejdet jeg selv må gøre.
  Jeg synes også det er blevet godt inde i huset, jeg fik det frisket lidt op sidste år :-)
  Kh Jette

  SvarSlet

Skriv meget gerne et par ord, det gør mig rigtig glad og varm om hjertet, når du vil bruge din tid på en lille kommentar :-)


Kærlig hilsen
Jette