onsdag den 8. juli 2015

En lille opsamling


Jeg har ikke været så flittig på bloggen de sidste par måneder. Grunder dertil er ikke så festlig, men jeg vil prøve at beskrive det lidt, både med ord og billeder.

Den 30 april blev jeg fyret fra mit job i galleriet,  med stop 1. august. - det kom fuldstændig bag på mig. Min chef ud lagde det på den måde, at han ikke har råd til min løn mere, jeg får altså kun løn for ti timer om ugen !!. ... Men okay, der kommer jo heller ingen kunder, så det er vel fair nok. Galleriet ligger langt ude på landet, så det er svært, at få kunder helt derud.
Da jeg lige havde sundet mig over den besked,  søgte jeg et par jobs og ventede på besked, så skete der endnu en ting.

Den 21 maj nedbrændte mit dejlige hjem...... dvs. den er kun delvis nedbrændt, men huset er så beskadiget, at den skal rives ned. - Jeg bor til leje i stueetagen. Jeg tror kun det er en tredje del af min lejlighed der er ud brændt, resten blev så meget sod og vandskadet, at jeg desværre kun har en lille del tilbage - ja umiddelbart, så tror jeg, det er under en tiende del der er reddet, hvis det er så meget.
Tre uger for inden, købte jeg en ny pc og min egen sky til alle mine fotos.... gud ske tak og lov fik jeg det gjort, alle mine 70.000 billeder ligge i skyen, det nåede jeg lige at få gjort, ellers var de gået tabt. Min pc var blevet våd og de tre eksterne harddiske jeg har, var våde, da det kom ud af vinduet.
Jeg har heller ikke haft mit fotoudstyr siden den 21. maj, det er ikke rart, for jeg ved endnu ikke hvad der er skat med det. om det er kasseret eller det kan reddes. Skadeservice har sendt det videre til teknikere, der kikker på det. ALLE mine kreative ting er væk, jeg har reddet et par af de tæpper jeg selv har lavet, resten var total ødelagt... OG selvom det kun er døde ting, så er det sgu rigtig øv og jeg er rigtig ked af det.

Jeg har haft og har det stadig rigtig dårlig indimellem, nogen dage fungere jeg slet ikke, andre dage går det bedre. Jeg har fået chok og min krop er voldsomt stresset. Jeg har været sygemeldt fra jobbet lige siden og i dag har jeg haft den første samtale med en psykolog. Indimellem har jeg mine tude dage, det her er en hård omgang, at komme igennem.... jeg skal nok klare mig igennem og komme godt ud af det, men det kommer til at tage sin tid. Jeg har altid været god til at arbejde med mig selv, og hive mig op igen når tingene går skævt, men denne gang, fik jeg da en ordentlig vink med en vognstang...

Jeg er pt. genhuset i et dejlig sommerhus, som jeg føler mig rigtig godt tilpas i. Og min udlejer har lige fortalt mig, at han vil bygge huset op igen, så jeg kan flytte tilbage igen, men der går jo lang tid inden det kommer til at ske. så indtil videre bor jeg i sommerhuset og vender tilbage til huset, når den er bygget op igen, det bliver om et lille års tid.

Lidt om hvorfor min blog pause, blev så lang


8 kommentarer:

 1. Eii Jette, det er jeg virkelig ked af at læse. Du er hårdt ramt, må jeg sige. Godt du også kan finde lyspunkter midt i der hele. Jeg sender dig de bedste ønsker og kærlige tanker.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Pia :-) .... Ja, det er utrolig hårdt og jeg græder stadig meget ind i mellem.
   i går gik min bil også i stykker, nu kan jeg næsten ikke klare mere, har ikke sovet i nat pga det. Min krop er meget stresset, nu må det da snart gå den anden vej igen. Tiden læger alle sår, det tror jeg på :-).
   Kh Jette

   Slet
 2. Hold da op, hvor har du været uheldig! Godt du er god til at hive dig selv op igen og godt du skal til psykolog, det må have været et kæmpe chok.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, Mie det er et kæmpe chok og min krop er meget stresset for tiden. Håber psykologen kan hjælpe mig lidt i den rigtige retning igen :-).
   Kh Jette

   Slet
 3. Puha Jette jeg ved næsten ikke, hvad jeg skal skrive....det må være så hårdt for dig. Heldigvis skete der ikke noget fysisk med dig.....men selvfølgelig er du påvirket psykisk af oplevelsen og det kommer man bare ikke sådan lige over.
  Godt du fik gemt dine billeder i skyen inden for de er jo også en del af dig. Det er ens ting også og selvom de måske ikke har nogle pengemæssigværdi, betyder de jo noget for os og fortæller om hvem vi er og husker på en historie.
  Du får et kæmpeknus herfra og det er godt at læse du er genhuset et sted, hvor du føler dig tilpas <3

  SvarSlet
 4. Tak Aslaug, ja det er en hård omgang at komme i gennem, det gør så ondt, at se alle ens ting forsvinde ud i den blå luft. Indimellem synes jeg, at jeg er god til at tackle det og tænker, at nu starter jeg et nyt liv med nye ting, det bliver også fedt ........ Men dagen aften er jeg tilbage i samme skure og græder over de tabte ting.
  Jeg skal nok komme over det, når det lige kommer lidt mere på afstand og jeg bliver klar til at søge nye jobs, for det har jeg slet ikke overskud til nu.
  Jeg er så utrolig glad for min nye sky.... Hvor var det heldig jeg lige nåede at købe den :-)..
  Kh Jette

  SvarSlet
 5. Gyyyyyyys. Efter engang at have arbejdet på en brandsårsafdeling siger jeg bare......gyyyyyys.
  Det er slemt nok du har mistet alle dine ting....men gudskelov det *kun* var det matrielle.
  Håber du på en aller anden måde kan bevare humør og tro på fremtiden.....den skal nok være der
  når du engang er klar igen.
  Forhåbentlig er din forsikring en af de bedre......hvor var det heldigt med dine billeder....^^

  SvarSlet
 6. Hej Laila, heldigvis er der ikke nogen, der er blevet forbrænd i den her brand. Og selvom det heldigvis "kun" er materielle ting, så er det en rigtig grim oplevelse. Det taget tid, at få det hele bearbejdet, men det skal jeg nok få, synes allerede det går lidt bedre. og jeg håber på, at når det er i orden med forsikringen, så starter den nye tid for mig. Lige nu kan jeg ikke rigtig overskue den del af det, for vi rykker i hver sin retning..... de vil vel altid prøve, at gøre det billigst mulig for dem selv.
  Kh Jette

  SvarSlet

Skriv meget gerne et par ord, det gør mig rigtig glad og varm om hjertet, når du vil bruge din tid på en lille kommentar :-)


Kærlig hilsen
Jette