fredag den 13. maj 2016

Nordjylland og en kærlighed for Rubjerg Knude fyr


Jeg ved ikke lige hvorfor, men jeg er meget glad for, at komme ud til Vesterhavet og et af mine yndlings steder er Rubjerg Knude Fyr. Jeg synes det er det smukkeste Fyr i Nordjylland og det er aldrig ens, ligemeget hvornår jeg kommer derop. Sandet flytter sig nemlig og derfor tar det sig forskelligt ud med landskabet.
Jeg må snart derop igen, jeg har bestemt mig for en tur til Vesterhavet inden så længe.
Andre steder jeg synes er godt ved Vesterhavet, er Lønstrup, Nr, Vorupøre, Løkken, Klitmøller og Skagen.Billedet her er fra 2006

Det øverste sort/hvide billede er faktisk taget på en rigtig dejlig solfyldt sommerdag. Jeg har taget billede med vidvinkel 10-22mm, så bliver skyerne trukket sammen og det hele ser mere uhyggeligt ud, når den også bliver sort/hvid - det ligner en regn og stormfuld dag.

Billedet her er fra 2007

Den dag var en masse paraglider på stranden, det var et smukt syn, hele vejen langs kysten.
Jeg har selv prøvet at paraglide, for ca. ti år siden i Schweiz, da min datter arbejde dernede. Jeg havde selvfølgelig en erfaren paraglider med (tandemspring), vi hoppede ud fra det højeste bjerg og gled i vinden. Hold nu op, hvor var det godt og sikke en udsigt, det ville jeg forfærdetlig gerne prøve igen.

Billedet her er fra 2013

Det var en dag med både sol, regn og blæst, derfor disse både lyse og mørke skyer. Jeg er rigtig glad når der er lidt skyer på himlen, det gør et foto så meget smukkere efter min mening.

Rigtig god Pinse :-)


2 kommentarer:

 1. Har aldrig været der selv men hvor ser der fantastisk ud i dine billeder! Især det første, fyldt med drama er utrolig flot.
  God pinse :)
  Kh Rose

  SvarSlet
 2. Tusinde tak Rose :-)
  Jeg er også selv helt vild med det øverste, rigtig dramatisk, selvom det er en dejlig sommer dag.
  Hvis du aldrig har været der, så var det måske næste rejsemål, det er et helt fantastisk sted.
  God pinse til dig også :-)

  Kærlig hilsen
  Jette

  SvarSlet

Skriv meget gerne et par ord, det gør mig rigtig glad og varm om hjertet, når du vil bruge din tid på en lille kommentar :-)


Kærlig hilsen
Jette