fredag den 5. august 2016

Invitation til foto udstilling


Nu nærmer sig tiden, hvor jeg skal åbne min fotoudstilling, jeg glæder mig rigtig meget, for jeg synes selv, jeg har fået de bedst fundet frem. Vi er fire fritids fotografer.. eller amatør om i vil ... nå nej, den ene er nu prof, men vi andre er ikke.

Det jeg har fokuseret på er en serie i sort/hvid med Street foto - som jeg kalder "Mennesket i det åbne rum" og en blomster serie som jeg kalder ................. xxxxx ..... neeeeejj jeg har ikke fundet det helt rigtig navn til emnet endnu, men det når jeg forhåbentlig inden de skal hænges op på tirsdag.

I får lige en smagsprøve her - et blomster foto og en Selfie jeg har taget med, det er så moderne med selfie, så det måtte jo med.

Uha jeg har lige opdaget, at jeg mangler et foto, som jeg simpelthen har glemt at bestille, det er ikke godt - nå, jeg må se hvad jeg kan nå at gøre - øv da, det hele gik ellers lige så godt.


Indbydelse

Foto udstilling i Pakhuset Viborg
Fire lokale fotografer hhv. Jette Birke Nielsen, Lars Lambæk, Tommy H Hansen og Jørn B Iversen udstiller deres billeder af bl.a. Landskaber, makro, sport, street, blomster, musik og Islandske naturbilleder.
Du/I indbydes hermed til fernisering fredag d. 12/8 kl. 16.00.
Der vil være officiel åbning af journalist og forfatter Flemming Sørensen og musik af Vester/Iversen samt lidt godt til ganen.


Med venlig hilsenUdstillingen er Gratis og åben
Fredag d. 12/8 kl. 15.00 – 18.00
Lørdag d. 13/8 kl. 10.00 – 17.00
Søndag d. 14/8 kl. 12.00 – 17.00

I er hermed inviteret alle sammen, håber vi ses :-)

Rigtig god weekend derude, gid solen på jer må skinne og vi igen sommertøjet frem kan finde :-)

Kærlig hilsen 
JetteIngen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv meget gerne et par ord, det gør mig rigtig glad og varm om hjertet, når du vil bruge din tid på en lille kommentar :-)


Kærlig hilsen
Jette