mandag den 28. maj 2018

Mit liv som skovalf 🧚


Hold nu op hvor jeg nyder livet herude, midt i den mest vidunderlige granskov fÄ skridt fra Limfjorden. hvad mere kan man Þnske sig? - jeg har et super godt job, sÞde kollegaer, et skÞnt sted at bo, en fantastisk dejlig familie, skÞnne venner og veninder - ja, alt i alt sÄ er jeg rigtig godt tilfreds.


Min bedste investering af havemĂžbler er den rĂžde hĂŠngekĂžje. NĂ„r jeg som i dag, er lidt trĂŠt og Ăžm i kroppen efter en weekend med havearbejde og solen skinner fra en skyfri himmel, sĂ„ er den bedste medicin en lur i hĂŠngekĂžjen med dejlig panflĂžjte musik i Ăžrerne. jeg er ret vild med panflĂžjte og isĂŠr nĂ„r den spilles af Leo Rojas - Lyt her - sĂ„ smelter mit hjerte og jeg gĂ„r ind i drĂžmmeland, sĂ„dan kan jeg ligge i timevis og lytte til panflĂžjtens smukke toner.






Efter at jeg har ligget et par timer eller tre og vugget i hÊngekÞjen til den sagte brise der var i dag, gik jeg en lang tur i skoven og langs stranden, op over - og omkring golfbanen som nÊrmest ligger i min baghave. I disse skÞnne omgivelser har jeg boet i 3 Är pÄ fredag, hvor er jeg heldig og jeg Þnsker ikke at bo andre steder.

Det er jo lige tre Är siden at jeg held i uheld fandt dette fantastiske sted, eller rettere sagt, det var min yngste svigerdatter der fandt huset til mig og jeg var forelsket og total solgt da jeg sÄ stedet for fÞrste gang, godt nok synes jeg det var en anelse lang fra alfavej, men den tanke Êndrede sig hurtigt og jeg flyttede straks ind.

Det er den heldige del - den uheldige del er at, det hus jeg havde boet til leje i fem Är op til, brÊndte og jeg blev hjemlÞs fra det ene minut til det andet og selvom det hele lige pludselig blev meget kaotisk og jeg pÄ én gang ikke kun mistede et sted at bo, sÄ mistede jeg ogsÄ en stor del af mit indbo - hele min verden sank i grus og jeg blev slÄet hjem som i et spil ludo.

Jeg tror pÄ der er en mening med alting , jeg tror ikke pÄ tilfÊldigheder - se nu her, min drÞm gik i opfyldelse (jeg har i mange Är sagt, at nÄr jeg bliver gammel, sÄ vil jeg bo midt ude i en skov eller ogsÄ ved havet) - jeg bor midt i skoven og med 5 minutters gang til fjorden, hvor heldig er jeg lige og nu her tre Är efter er jeg kommet videre med mit liv, selvom jeg dengang ikke troede det var mulig.









Limfjorden - HjarbĂŠk fjord


Mod lyset - Solen gÄr ned over skoven





SÄdan er livets gang - ingen kender dagen i morgen - og det er nok ogsÄ godt det samme.

Nyd hver dag, hver time min ven, dagen der gÄr godt, kommer ikke skidt igen.

KĂŠrlige tanker herfra 

Jette







4 kommentarer:

  1. Sikke nogle vidunderlige billeder, Jette - jeg kan godt forstÄ, du er lykkelig for dit sted her i skoven og nÊr ved Limfjorden. Men det er en skrÊkkelig historien med branden. Knus herfra

    SvarSlet
  2. Tusinde tak Gitte, ja en rigtig trÊls (pÄ godt jysk) historie, som heldigvis ender godt til sidst.
    Knus

    SvarSlet
  3. Jeg kan godt huske, jeg lĂŠste det hos dig dengang. TĂŠnk, er det virkelig 3 Ă„r siden.
    Der ser bestemt ogsÄ hyggeligt ud. Det kan jeg godt forstÄ du er glad for.
    Dejligt at du er kommet videre og har et godt liv.

    SvarSlet
  4. Ja tiden flyver afsted Pia, 3 Är kan hurtigt gÄ.

    SvarSlet

Skriv meget gerne et par ord, det gÞr mig rigtig glad og varm om hjertet, nÄr du vil bruge din tid pÄ en lille kommentar :-)


KĂŠrlig hilsen
Jette