fredag den 8. marts 2013

København 2. del ...........


Jeg lovede at fortsætte vores Københavner tur, så det vil jeg her gøre :-)

Efter en søndag hvor vi fik set en masse af København og nydt det dejlige vejr, tog vi ud til min datter og svigersøn, vi havde aftalt med dem at vi ville komme midt på eftermiddagen.
Der stod kaffe og nybagt grydebrød og ventede på os, (opskrift her) hold da op et lækkert brød, det må jeg prøve en dag. Det skal ikke æltes, så det tror jeg godt jeg kan lave, med mine gigt fingre :-)
Vi havde en rigtig hyggelig dag/aften og vi spillede Bezzerwizzer et par gange i aftens løb.

Efter et dejligt morgenbord, skulle de unge i skole og vi begav os ud i det Københavnske liv, igen i skøn solskinsvejr og fantastisk blå himmel:-)
Vi lod bilen stå og tog s-toget ind til Vesterbro station, hvor vi  fortsatte turen til fods ud til Rosenborg slot. Vi gik en tur rundt i slotshaven, den ide var der også mange andre der havde fået, folk sad og solede sig i parken :-)                                Rosenborg slot

                         
Derefter gik vi i Botanisk Have, der havde jeg heller aldrig været før :-) vi gik først ind i det store flotte drivhus, jeg har desværre ingen billeder derinde fra fordi min linse, duggede helt vild da vi kom ind i det varme og fugtige drivhus....... selvom solen skinnede udenfor, så var der vel kun ca 5 grader, og den store temperatur forskel gjorde at linsen duggede.


Da sulten begyndte at melde sig, fandt vi Torvehallerne, Christina anbefalede at, vi kikkede et smut derind :-) og hold da op, det er da et rigtigt skønt sted ........ vi fik både krabbesanwich og fiskefrikadeller, kaffe og lækker kage :-) der kunne jeg få lang tid til at gå.Jeg kan godt lide spejlinger, og vi gik forbi denne store glas dør, (kan ikke huske om det er en kirke..... den ligger tæt på Københavns universitet) .................ja det blev så et skud fra hoften :-)


            Igen et skud ........ jeg kunne ikke stå for den dybde der er i billedet.


Duerne på denne plads er så tamme at, vi næsten kunne røre ved dem :-)

Langt om længe blev vi to jyske turister trætte i vores ben og besluttede at, spadsere ud mod Vesterbro station og tage s-toget tilbage til vores bil og kører mod jylland.
Det var en super weekend og det gør vi om en anden gang :-)


8 kommentarer:

 1. Det er spændende at læse, hvad I har set, og sikke nogle smukke billeder du har taget. Torvehalerne er en stor oplevelse, og der var vi også på vores Københavnertur forrige weekend. Tak for linket til grydebrød - det må bestemt prøves her, for det lyder nemt og lækkert. KH

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for roserne Madame - selvom jeg synes det er rigtig træls med alt det vejarbejde i bymidten, det gør ikke byen kønnere...... så er København jo en dejlig by :-)
   Håber du kan lide grydebrødet og ja, det er nemt :-)
   KH Jette

   Slet
 2. Skønne billeder du har fået taget, Jette.
  Der er så meget at se på i København, så os jyder kan virkelig få meget tid til at gå med oplevelser.
  Du er også virkelig god til at fange mange sjove/gode situationer.
  Hilsen Bente.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Bente - der er rigtig meget at se på i Kbh, jeg nyder det også, men jeg er også glad når jeg er hjemme igen, der er for meget uro og larm for mig i længere tid :-)
   KH Jette

   Slet
 3. Flotte flotte billeder ;O) Kan godt forstå hvis I også tager en tur når alt er grønt, der er så meget at se. Rigtig god weekend.
  Kh Helle ;O)

  SvarSlet
 4. Tak Helle - Ja vi skal derover igen, jeg har jo en undskyldning for at køre derover, når min datter bor der :-)Rigtig god weekend til dig også
  KH Jette

  SvarSlet
 5. Super flotte billeder som altid ;-) Hvem er den ældre mand på dine billeder ? ;-)
  Nej spøg til side. Dejligt at I havde en god tur og det lader til at I har det godt sammen og rigtig hygger jer.
  Knus Tina
  P.S.: Hils min søde fætter.

  SvarSlet
 6. Tak Tina - ja han smuttede lige ind i billedet, ligner en rigtig jysk turist :-)
  Knus herfra

  SvarSlet

Skriv meget gerne et par ord, det gør mig rigtig glad og varm om hjertet, når du vil bruge din tid på en lille kommentar :-)


Kærlig hilsen
Jette