tirsdag den 5. marts 2013

Botanisk have


Jeg har været i København i weekenden, kørte hjemmefra  lørdag morgen og kom hjem igen mandag aften, så jeg har fået set en masse dejlige steder, nå men mere om det i næste indlæg............................

Jeg så et rigtigt smukt træ med gule blomster på i Botanisk have, har aldrig ser den slags blomster før, så jeg tænkte om nogen af jer vidste hvad slags det er ........... meget dekorativt :-)
10 kommentarer:

 1. Det lyder som en dejlig weekend! Jeg så også træet, da jeg var i Botanisk Have i sidste weekend, og mener, der stod på skiltet, at det var en art troldhassel. Glæder mig til at se flere af dine billeder :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. jeg tog et billede af den fordi jeg synes den var så smuk, gik videre og lidt senere tilbage igen for at tage flere billeder, jeg tror i min fasination - glemte jeg at kikke på skiltet :-)
   Det var en rigtig dejlig weekend, jeg sætter flere billeder ind senere :-)

   Slet
 2. Dejligt med en tur til København...igen. Denne gang kunne vi ikke følge trop, så tit kommer vi desværre ikke af sted ;O) Spændende træ, har aldrig selv set sådan et...eller været i Botanisk have. Kh Helle

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg plejer heller ikke at komme der så tit, denne gang skulle vi til min kærestes fætter/kusine fest i Roskilde, så er der jo ikke så langt til københavn hvor min datter bor, og vi besluttede at tage en overnatning der også :-)

   Slet
 3. Måske nærmere en troldnød, Hamamelis ...

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg tror måske nærmere det er en troldnød, jeg har selv haft en troldhassel engang, den så ikke sådan ud :-)
   Tak for råd, det anede mig at du vidste det :-)

   Slet
 4. Hej Jette.
  Det er en vinter troldnød. Den findes med flere gule /orange kronblade/blomster.

  ses vi i aften?.
  Hilsen Bente.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Bente....... er der så også noget der hedder sommer troldnød ?? den er meget flot.

   Ja vi ses i aften
   Knus

   Slet
 5. Vil også lige give en kommentar, som andres bud mener jeg også det er trolnød (Hamamelis)der er mest almindelig i gul, men findes i rødlige/brunlige farver.
  Egtvedpigen

  SvarSlet
 6. Tak for det Egtvedpigen, det glæder mig meget når andre gider skrive en kommentar. håber jeg er heldig en dag, at se troldnødden i de rød/brunlige farver også :-)
  Kh Jette

  SvarSlet

Skriv meget gerne et par ord, det gør mig rigtig glad og varm om hjertet, når du vil bruge din tid på en lille kommentar :-)


Kærlig hilsen
Jette