søndag den 7. april 2013

Lørdags tur i Dollerup Bakker .......


I går bestemte vi os for at tage en tur til Dollerup Bakker, vi har ca. 7 km derud, så det er en lille smuttur.
Vejret var rigtig dejlig og otte graders varme, super dejlig ovenpå den kolde vinter......endelig kom foråret :-)
Vi startede med at går ned i slugten, ned mod Hald sø og inderøen, om sommeren går der får på området, det kan man godt se på træerne, de er afbarket langt op af stammerne.

På sydøst siden af inderøen varmede solen dejlig og der lå et par væltet træer ud i vandet, det så ret flot ud med spejlinger i vandet og skyerne der også spejlede sig.


På nord siden af inderøen var søen stadig frossen til og det var ret koldt da vi kom om på skyggesiden, det var en sjov oplevelse, ligesom at gå fra sommer til vinter på få sekunder :-)


Skoven har mange sjove træer, den her synes jeg, der ligner et dyr ........... en tyr måske........ andre synes nok den ligner noget andet.


Et spøgelses træ, den ligesom råber ud over søen (sådan ser jeg den)


Endelig blev det tid til en kaffetår og en lille lakrids småkage, med udsigt ud over Hald sø. Solen var gået hjem og det var også på tide at vi gjorde det, det blev for koldt at sidde stille.


4 kommentarer:

 1. Smukke billeder, og jeg kan også godt se tyren og spøgelset ;O)) Det er ser ud til din mand står ved en slugt og ikke en sø. Isen ville så være skyerne. Ja, som sædvanligt kører min fantasi i højeste gear, når jeg ser dine billeder. Rigtig god mandag.
  Kh Helle ;O))

  SvarSlet
 2. Tak Helle......det er jo dejlig når man kan sætte tankerne i gang, det er jo det billedkunst handler om, at sætte fantasien igang, super godt :-)
  Også god mandag til dig Helle KH

  SvarSlet
 3. Utrolig smukke billeder. :)

  Jeg har for tiden gang i en give-away, hvor man kan vinde en bog, håber du tager et kig forbi den?;

  elskershopping.blogspot.com

  SvarSlet
 4. Tak Kamilla - den vil jeg lige kikke forbi :-)
  KH

  SvarSlet

Skriv meget gerne et par ord, det gør mig rigtig glad og varm om hjertet, når du vil bruge din tid på en lille kommentar :-)


Kærlig hilsen
Jette