onsdag den 10. april 2013

Stoppegarns vindsler........ i nyt look


Min veninde Hanne og jeg købte for længe siden noget stoppegarn i en genbrugs butik, synes de var mega fede (de kostede ikke mange basseøre) men hvad skulle vi egentlig bruge den til, jeg gider ikke have dem liggende, hvis jeg ikke kan se et formål med dem............. men så kom idéen om at modernisere dem lidt.
Stoppegarnet blev klippet af og smidt ud (det har jeg nok lidt fortrudt) det kunne jo være brugt som brodérgarn, men pyt, jeg har flere på lager :-)

De har allesammen rigtig fine forsider, men bagsiden er lidt kedelig, så på bagsiden blev der limet mønstret papir, som passer lidt i farven med forsiden.
Jeg har en masse bånd liggende og har lidt svært ved til at holde styr på det, så jeg viklede båndet på de nye moderniserede pap stykker.Synes det ser mere indbydende ud nu og jeg kan bedre overskue hvad jeg har af bånd :-)


Bagsiden med nyt papir.


Bagsiderne i nyt look.

Håber i kan bruge idéen til noget  :-)

God fornøjelse.


8 kommentarer:

 1. Sikke nogle smukke stoppegarnsholdere. Kan godt forstå du købte dem. Sjov måde at gengbruge dem på.
  Sådan nogle ting er bare en fryd for øjet ;O) Kh

  SvarSlet
 2. Ja det er rigtig lækkert, at åbne kassen med bånd i, det er nemlig en fryd for øjet :-)og så er der styr på dem :-) KH

  SvarSlet
 3. Hej Jette.
  Hvor er du opfindsom. knaldgod ide og så ser det godt ud og der er styr på båndende.

  Kh Bente

  SvarSlet
 4. Hej Bente
  Ja det er smart :-)

  KH Jette

  SvarSlet
 5. Skøn idé, Jette - den tager jeg straks til mig! Har nemlig både stoppegarn (som aldrig bliver brugt) og bånd liggende. KH

  SvarSlet
 6. Godt idéen kan bruges ...... håber du lægger dem på bloggen Madame, det er altid skønt at se hvad andre får lavet :-)
  KH

  SvarSlet
 7. Hvor er det bare en god ide, den må jeg låne når jeg skal have indrette min krearum, det kan da give lidt mere orden i sagerne.

  Knus Susi

  SvarSlet
 8. Ja det giver både orden og et fryd for øjet, især når de så ligger i en smuk æske også :-) Knus

  SvarSlet

Skriv meget gerne et par ord, det gør mig rigtig glad og varm om hjertet, når du vil bruge din tid på en lille kommentar :-)


Kærlig hilsen
Jette