torsdag den 15. august 2013

"Mulle" blev født på en campingferie


Selv om jeg er på ferie for at slappe af, så er jeg også kreativ, jeg har lidt svært ved at holde fingrene i ro. Tiden bliver lang hvis jeg ikke kan nørkle og jeg har altid min lille grønne "kreakasse" med på camping - den indeholder garn, hæklenåle, sytråd, div. hækleopskrifter, lidt knapper, synåle, sikkerhedsnåle og knappenåle osv osv....... der skulle jo nødig mangle noget :-)
Den her gang må jeg nok krybe til korset....... jeg manglede fyldevat til den lille dukke "Mulle", som jeg er ved at hækle.

Jeg har i mellem tiden observeret, at Godsejerens hovedpude ikke har det så godt mere, den klumper og er ikke til at ryste ordentlig, (men fyldet er lige noget jeg kan bruge til min dukke) :-)
Godsejeren min er ikke så vild med at gå i genbrugsbutikker, så den fornøjelse har jeg helt for mig selv,:-) (jeg kan bruge laaaaaang tid i disse butikker) og han gør alt hvad han kan for, at aflede mit blik fra sådanne butikker når vi er på strøgtur :-).

Vi havde lige aftalt, at efterfølgende dag skulle bruges sightseeing på langeland ................ så jeg fik en idé og sagde til ham, at han havde to valg muligheder, enten måtte han ofre sin hovedpude til dukkefyld eller også var jeg nød til, at bruge lidt tid i en genbrugsbutik butik, til at finde en pude med det rigtige fyld, ja ....... og så skal jeg jo også lige se resten af butikken, men det sagde jeg selvfølgelig ikke højt :-)
Jeg køber altid puder i genbrug, vasker dem i maskinen og fyldet bliver rent og fint som nyt ..... det er meget billigere................ HURRAAAAA for genbrugsland.

Jeg fandt da også en dejlig stor pude, med lækker fyld i en genbrugsbutik i Rudkøbing. ....... så var min dag reddet og Godsejeren var glad for, at hans hovedpude overlevede denne gang :-)
Min "Kreakasse"


"Mulle" 

Jeg skal nok lægge billeder ind når "Mulle"  er helt færdig :-) Det blev den ikke fordi der også skulle være tid til min anden hobby - nemlig at tegne, det skal jeg også nok vise jer senere :-)
Vi fik jo også set en masse, bla. museum, kirker, naturen, slotte og meget andet, som i kan læse om i andre indlæg :-)


6 kommentarer:

 1. Sikke en god idé at du har kreakassen med, når du er på ferie! Jeg glæder mig til at se Mulle, når den er færdig. Ja, genbrugsbutikker er nemlig så gode at gå på jagt i :-) KH

  SvarSlet
  Svar
  1. Du skal nok få Mulle at se, når hun bliver færdig - det bliver inden længe :-) Vi har lige været 3 dage på camping i Løkken med et hold venner, så der fik jeg ikke lavet så meget på hende :-)Kh

   Slet
 2. At sidde tomhændet duer jeg heller ikke til, noget skal der altså ske.
  Langeland og Tåsinge er nogle skønne steder. Jeg glæder mig til at se hvad I har oplevet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tiden bliver lang uden nørkle tøj :-) jeg er ikke den stor tv seer om sommeren, vil hellere lave noget kreativt :-)
   Pia du skal få få mere fra øerne :-) Kh

   Slet
 3. Hahaha..Jette...kan godt forstå han ikke ville af med sin hovedpude ;O)) Fin idé med at købe puder på genbrug og så vaske dem. Rigtig god weekend.
  Kh Helle

  SvarSlet
 4. Ja Helle man kan altså købe meget nyttig og spændende hos genbrug...... også guld :-)
  Rigitg god weekend til dig også :-) Kh Jette

  SvarSlet

Skriv meget gerne et par ord, det gør mig rigtig glad og varm om hjertet, når du vil bruge din tid på en lille kommentar :-)


Kærlig hilsen
Jette