torsdag den 21. november 2013

Er jeg ikke bare heldig :-)


Se lige hvad jeg har fået af en sød veninde, hun har brugt sine kræfter og energi på, at lave en pakkekalender til mig.

Jeg ved ikke hvor hun får kræfterne fra, men hun er bare rigtig sej. Hun har været igennem tre operationen, for tre forskellige kræft sygdomme og en hård omgang strålebehandling for strubekræft.
Hun har lykkeligvis lige fået beskeden, "du er nu helbredt" :-) det er så skønt og hun er selvfølgelig lykkelig...... det er jeg også :-)

Vi plejer ikke at give hinanden pakkekalender, hun siger at jeg har fortjent at få den, fordi jeg har været med til mange undersøgelser, operation og besøgt hende mange gange mens hun lå på hospitalet i Århus. Jeg bliver helt flov fordi jeg ikke synes, at jeg har gjort noget særligt, gode veninder støtter vel hinanden i tykt og tyndt, uanset hvad der sker.
Jeg er rigtig taknemlig for den fine kurv og jeg glæder mig til at pakke en gave op alle 24 dage. Min veninde har en rigtig god smag og hun ved lige præcis hvad jeg kan bruge og vil blive glad for :-)

Da jeg ved at du læser med her, vil jeg endnu engang sige 1000000000 Tak.


Lige til sidst, vil jeg fortælle jer om en anden heldig ting....... Jeg fortalte i forrige indlæg, at jeg skulle til job samtale - - - -  jeg fik jobbet hos Toys´r´us og skal starte den 13. januar :-) jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang :-)8 kommentarer:

 1. Tillykke med jobbet Jette, håber du bliver glad for det. GODT du ikke skal starte i julehandlen og pakke alle de gaver ind, det ville nok ikke være godt for dine arme. Sikke en smuk tanke....og julekalender. Er sikker på din veninde mener det fra hjertet. Dejligt hun er kommet igennem og er blevet rask. Rigtig god fornøjelse med hver eneste gave. Kh Helle ;O)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak helle, ja egentlig er jeg også glad for, at jeg ikke skal starte op nu her i juletrevlheden, så er det ikke sikkert, jeg kunne holde til det. Jeg tror...og ved, at min veninde mener det fra hjertet, og det varmer rigtig meget, at hun har tænkt på mig, selvom hun har haft store smerter efter strålebehandlingen. Jeg har været meget bekymret for hende, men nu ved jeg hun nok skal klare det, for hun er en fighter :-) Kh

   Slet
 2. Hvor er det gribende at læse, Jette! Tillykke med at din veninde er helbred og med dit nye job - og den spændende pakkekalender! Så mange skønne nyheder! Kh

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Madame :-) ja endelig lykkedes det, at finde jobbet. Ja jeg glæder mig også rigtig meget til, at jeg det bliver den 1. december :-) den dag har min datter også fødselsdag og jeg tager til København i den weekend :-) håber vi når et smut i tivoli om lørdagen, det er ti år siden jeg har set juleboderne derinde :-) Kh

   Slet
 3. Sikke dejlige planer du har! Håber du viser billeder fra Tivoli. Kh

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tager kameraet med og bliver billederne gode, så får i dem at se :-) Kh

   Slet
 4. Hej Jette.
  Sikke en dejlig kurv fyldt med spændende ting.

  Også tillykke med at du fik jobbet.

  Knus Bente.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Bente, ih jeg glæder mig til at starte det nye job :-) Kh

   Slet

Skriv meget gerne et par ord, det gør mig rigtig glad og varm om hjertet, når du vil bruge din tid på en lille kommentar :-)


Kærlig hilsen
Jette