tirsdag den 19. november 2013

Kolonihaven er nu lukket af for i år.....


Jeg har taget vandhane og vandmåler af nu, det gør jeg hver vinter så det ikke bliver frostsprængt.
Der blev lukket for vandet i sidste uge, nattefrosten er jo sat ind, og der er kun snart en måned til jul :-)
Jeg optog en lille video af mig selv, det er ellers ikke noget jeg gør, for jeg kan normalt ikke lide hverken, at høre min stemme eller se mig selv på video (har i det også sådan)?....... men nu blotlægger jeg mig for alle, det er vel heller ikke fortidlig at stå ved sig selv i en alder af 52 :-) :-)
Jeg sad i solen og nød min sidste frokost i kolonihaven for i år, en kop kaffe og en kylling sandwich, kaffen blev hurtig kold :-) men det var også kun 7 grader i går.

Jeg glæder mig rigtig meget til foråret kommer, og en ny sæson starter.

I morgen skal jeg til jobsamtale, så må i gerne krydse fingre for mig.

Rigtig god valg dag til jer derude, håber i får den indflydelse i alle har brug for :-)

Kærlig hilsen

Jette
                                                                                         Til Toppen

8 kommentarer:

 1. Hej Jette, det var dejligt både at se og høre dig på videoen her - det er noget andet end bare et billede. Jeg krydser alle fingrene for dig i morgen og håber, du får jobbet! Kh

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Madame og tak, jeg skal lige vende mig til at se videoen :-) Tak for de krydsede fingre, håber det hjælper :-) Kh

   Slet
 2. Sikke en god idé med en video, jeg nød meget at se med ;O))) Ønsker dig held og lykke i morgen, håber det er noget for dig.
  Kh Helle ;O)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Helle, glæder mig at du nød det :-) Da jeg optog den, var det ikke meningen den skulle herpå bloggen, men nu er den her :-) Tak for støtte til i morgen :-) Kh

   Slet
 3. Rigtig hyggeligt at se og høre dig :) Du ser godt ud! Det kan jo næsten ikke passe bedre med job nu, hvor haven lukkes ned og et nyt kapitel starter; vintersæson og andre aktiviter. Du ønskes meget held og lykke med samtalen :))
  Kh Rose
  Kh Rose

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Rose, tak for kompliment og støtte til i morgen..... ja det passer fin med årstiden og nyt job, så kan jeg nå at få det kørt ind, inden den nye have sæson :-) Kh

   Slet
 4. Man syntes vist altid at ens egen stemme er forkert, når man hører sig selv på bånd. Det er en helt anden lydopfattelser der er i ens eget hoved, men du behøver ikke gå og gemme dig :-) Jeg har nydt den lille video og din beretning derfra. Det er vist ikke en hel lille kolonihave du har.
  Jeg krydser også fingre, selvom jeg er lidt sent på den. Afgørelsen er næppe faldet så hurtigt, så måske hjælper det alligevel ;-)

  SvarSlet
 5. Tak Pia, det er altid rart at høre hvad andre synes om det man ikke selv er helt vild med :-). Så stor er den heller ikke, grunden er 450 m2 og huset er under 15 m2. det ligge lige op af skovkanten, måske er det derfor det ser stor ud :-)
  jeg tror det har hjulpet, at du også krydsede fingre, for jeg har fået jobbet og skal starte den 13. januar i toys´r´us :-) :-) jeg glæder mig til at starte :-) Kh

  SvarSlet

Skriv meget gerne et par ord, det gør mig rigtig glad og varm om hjertet, når du vil bruge din tid på en lille kommentar :-)


Kærlig hilsen
Jette