torsdag den 17. april 2014

Aftentur på cykel - OG Loppe Antik i galleriet


I aftes cyklede vi en lille tur på 12 kilometer. Jeg har ikke cyklet siden i efteråret, så det var lidt hårdt at komme i gang igen :-)
Jeg havde kameraet med og det blev da også til et par skud.
Anemonerne står så flotte i den sidste aftensol.
God Skærtorsdag4 kommentarer:

 1. Dejlige billeder, Jette! Og hvis jeg boede lidt nærmere, ville jeg kigge forbi jeres Loppe Antik i Galleriet. Hvor ser det spændende ud - jeg elsker den slags.
  Rigtig god skærtorsdag! Kh

  SvarSlet
 2. Tak Madame - ja, det er en skam du bor så langt væk. Det er et rigtig spændende sted at være, jeg glæder mig til at komme på arbejde hver eneste dag :-)Kh

  SvarSlet
 3. Min cykelsæson er også kun fra forår til efterår, men når bare vejret er godt, læs uden blæst (modvind) så er det kun tiden der afslører at jeg er ude af træning, men jeg lægger også altid ud med kun 2 x 6,5 km, det er de km jeg har til min ene arbejdsplads. Den anden er det altid bilen, da det vil blive ca. 50 km dagligt.
  Håber der var gang i butikken i torsdags, så du kan nyde det sidste af påsken, som du har lyst til.

  SvarSlet
 4. Ja det er lige med at, få startet langsom op igen, ellers bliver det for træls at cykle med de ømme baller som jeg altid får :-) Ja der kom heldigvis kunder i galleriet Skærtorsdag og jeg tog på camping i Århus resten af påsken, det kan du se mere om i det næste indlæg :-) Kh

  SvarSlet

Skriv meget gerne et par ord, det gør mig rigtig glad og varm om hjertet, når du vil bruge din tid på en lille kommentar :-)


Kærlig hilsen
Jette