mandag den 20. oktober 2014

Har travlt med sang og dåbskjole


Jeg har forsømt bloggen i et stykke tid og jeg har heller ikke fået kikket på hvad i andre har skrevet...
Jeg håber det bliver bedre om en uges tid. Der er sket så meget her og jeg har været optaget af, at skrive sangen til tvillingernes barnedåb, som er på lørdag og så har jeg også lige skulle sy en dåbskjole.
Dåbskjolen blev bestilt af min datter. Vi har en gammel familie dåbskjole som næsten alle børnebørnene er blevet døbt i - den er fra år 1889, Den har altså 125 års jubilæum i år, så den passer vi godt på.
Jeg har prøvet at kopiere den så godt jeg kunne, men bare i en ny udgave, det er jo første gang vi har tvillinger der skal døbes i familien :-).

(et billede jeg lige fandt i blomster arkivet)

I næste uge håber jeg, at jeg får lige bedre tid, så vil jeg surfe rundt hos alle jer skønne bloggere igen :-) 7 kommentarer:

 1. Dejligt foto af pæoner!
  Håber I får en dejlig barnedåb!

  Hilsen
  JetteMajken

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak JetteMajken - det skal nok blive en rigtig god dag :-)
   Kh Jette

   Slet
 2. Tillykke med den kommende barnedåb, Jette - og hvor er det flot, at I har bevaret en 125 år gammel dåbskjole i familien. Kh

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak madame - Ja den er også blevet passet godt på, og det bedste er, at den slet ikke er blevet mør endnu, de har haft noget godt lærreds stof dengang.
   Kh Jette

   Slet
 3. Åh jeg er heller ikke selv for flittigt på bloggen for tiden, men er af den opfattelse, at man kun skal skrive, når man har lyst, tid og overskud. ;O)
  Vil lige ønske jer en rigtig dejlig barnedåb. Kan godt forstå du har travlt, og vil så glæde mig til at se billeder af dåbskjolen, hvis du får taget nogle. Håber der bliver tid til det. Kh Helle

  SvarSlet
 4. Helle du har helt ret, det må ikke blive en stress faktor eller en sur pligt, at skrive et blogindlæg, for så er det ikke sjovt mere. Jeg har bare haft så mange forskellige ting hængende om ørerne den sidste stykke tid og kan indimellem ikke rigtig overskue det hele. Jeg har derfor besluttet, at lave kun det jeg har lyst til og så lige få slappet lidt mere af........ min hjerne har arbejdet på højtryk i flere måneder, med spekulationer omkring flere ting, det tappe mig for energi. Men nu er der lys for ende af tundlen, kan jeg skimte :-).
  Jeg sættet et billede på af kjolen i næste indlæg :-). Kh

  SvarSlet
  Svar
  1. Åhhh....... det hedder hvis nok - tunnelen - :-), ja ja der kan nemt indkaste sig en lille tryk fejl :-).

   Slet

Skriv meget gerne et par ord, det gør mig rigtig glad og varm om hjertet, når du vil bruge din tid på en lille kommentar :-)


Kærlig hilsen
Jette