søndag den 16. november 2014

Mit nye store vinterprojekt


Ja, så er tiden inde til, at finde på et vinterprojekt :-) Endnu et  slumretæppe. Jeg har en del efterhånden, men dem kan man vel heller ikke få for mange af VEL :-). Min familie vokser jo med lynets hast og jeg har lovet dem hver et tæppe, når jeg engang får lavet et lager, så der er valg muligheder :-).
Jeg startede for små fire uger siden og det tager hurtig form. Det er så nemt, at sidde med om aftenen.
Min mor blev ribbet for diverse rester af strømpegarn, (hun strikker ikke strømper mere, hun kan ikke holde til det mere pga. gigt i de gamle fingre) jeg har selv købt en del strømpegarn i lysere farver også.

Jeg vil allerførst strikke alle lapperne og derefter tage stilling til, hvilken farve jeg skal strikke omkring og imellem alle lapperne. Jeg er meget i tvivl og det skal være en mørk eller en lys farve - måske i kan hjælpe ....... må jeg høre jeres forslag ? måske i kan se en godt farve match.

Det vides ikke endnu hvor mange lapper jeg skal lave, men jeg er ikke halvvejs endnu.

Vinteren er jo heller ikke begyndt endnu, 
selvom kalenderen siger noget andet :-)2 kommentarer:

  1. Det ser vel nok smukt ud, Jette - meget lækre farver - skal det blive til et tæppe? Kh

    SvarSlet
  2. Tak Madame :-) Ja det skal være til en slumretæppe. - Det fik jeg da heller ikke skrevet i indlægget... hi hi, nå men det gør jeg lige :-) Kh

    SvarSlet

Skriv meget gerne et par ord, det gør mig rigtig glad og varm om hjertet, når du vil bruge din tid på en lille kommentar :-)


Kærlig hilsen
Jette