mandag den 9. marts 2015

Når pc´en lever sit eget livNu er den forhåbentlig renset for skidt og møg :-) :-)


 (min egen illustration, den viser hvis meget godt tilstanden)

Jeg har døjet rigtig meget med min pc, det sidste halve års tid, jeg døjer helt utrolig med alle mulige og umulige reklamer, der popper op og blinker og spiller musik, jeg har kørt alle mulige rensningsprogrammer og min antivirus, som skulle stoppe alle virus har kørt, men det har ikke hjulpet.
I går kørte jeg så til Århus, til min bror, han tog sig kærlig af den, i mange timer og til sidst lykkedes det, at få overtaget på den. Den blev tømt for gamle programmer og nye som havde lagt sig ind på c-drevet, af uforklarlige årsager (nogen der ikke skulle være der). Nogen af dem var ret genstridige at fjerne, men det lykkedes og nu er den super igen.
SÅ nu kan jeg følge med på bloggen igen fra min pc, de sidste par indlæg jeg har lavet, er fra min IPhone, det er altså ikke det samme og tasterne er alt for små :-)4 kommentarer:

 1. Det var vel nok dejligt, Jette! Godt du har en bror, der kan sådan noget :-) Skønt billede! Kh

  SvarSlet
 2. Ja, det er da ret heldig Gitte :-), nu når jeg ikke selv kan finde ud af det :-) Kh

  SvarSlet
 3. Hej Jette.
  Dejligt at du endelig har fået styr på din pc.

  Ha`en god dag,
  Kh Bente.

  SvarSlet
 4. Den har jo drillet mig i lang tid nu, der er ikke noget mere irriterende, end når pc'en ikke virker, især når jeg ikke har forstand påstår lave det :-)
  Kh Jette

  SvarSlet

Skriv meget gerne et par ord, det gør mig rigtig glad og varm om hjertet, når du vil bruge din tid på en lille kommentar :-)


Kærlig hilsen
Jette