tirsdag den 2. februar 2016

Nye Malerier på skafottet


Hej igen - jeg har desværre ikke været så aktiv, her på bloggen, det sidste halve års tid - Jeg vil ikke komme med en masse undskyldninger, for det kan jeg ikke bruge til noget.
Jeg er langt om længe kommet så meget ovenpå igen, at jeg er begyndt, at male lidt igen - OG skal jeg selv sige det, så er malerierne, blevet så meget bedre end alle de andre jeg har lavet de forgangne år. Jeg har prøvet en ny teknik af, det skal lige siges, at det ikke blev som det billede jeg havde inde i hovedet - men jeg er rigtig godt tilfreds.

2015 har været det år, hvor jeg har gennemgået allermest smerte i hele mit liv. I april måned blev jeg fyret fra mit job i galleriet..... tre uger senere brændte mit dejlige hjem ned og inden året var omme, nåede jeg også lige at køre galt i bilen - det er heldigvis ikke sked nogen skade på mig, udover de psykiske mèn der følger med det hele.
Jeg har heldigvis min dejlige familie og mine skønne veninder/venner, som har været der for mig og hjulpet mig igennem alt det her, så jeg er kommet godt ud på den anden side. I dag har jeg det rigtig godt og jeg nyder hver eneste dag.

Selvfølgelig har jeg også oplevet noget rigtig godt i 2015 -
Jeg har været på den bedste ferie til Spanien, i september måned - det var lise for sjælen og lige hvad jeg trængte til, for at blive hel indeni igen.
I november startet i praktik, 12 - 15 timer ugentlig,,,,,.. i en gårdbutik, hvor det sælges brugskunst, smykker, lamper, møbler, kalk maling, tørklæder og meget andet. Det er jeg rigtig glad for.... og jeg håber på at det giver mig et job tilbage :-). Jeg er jo fleksjobber pga. slidgigt i hænder, arme og skuldre. Så jeg skal passe godt på mig selv, derfor går tingene ikke så hurtigt mere og kræfterne er ikke hvad de har været.

Nå, men jeg vil lige vise to af de malerier jeg har syslet med, de sidste tre måneder. 
Malerierne er 80 x 100Fantasi
Eventyr

Ja, måske er det terapi for mig, når jeg fordyber mig i billedet.- ved det ikke, med spændende er det.
Ps.. farverne snyder en lille smule,... men ikke ret meget..  det var lidt svært at fotografere den i dag.

I må meget gerne give feetback, så bliver jeg så glad - er spændt på hvad i siger til dem :-)

God tirsdag derude.7 kommentarer:

 1. Wow, fantastiske malerier.
  Der ER vist gået en kunstner/maler tabt i dig.
  Men det ka vel nås endnu
  Hygse, hejsa og fortsat held og lykke med malerierne.
  Knuz
  Randi

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Randi
   Tak skal du da have :-)... jeg ved ikke hvor stor en kunstner der er gået tabt i mig - jeg maler for hyggens skyld og når noget skal ud af kroppen :-). Jeg har jo ikke haft en pensel i hånden i fire år, så nu er det vel på tide, at tage den kunst op igen.

   Knus Jette

   Slet
 2. Hej Jette
  Som jeg ser det, har du udviklet dig hel vildt. Jeg tror, at du selv kan mærke, at du har fundet den helt rigtige teknik. Du er kanon dygtig. 👍🏻 Go for it woman !! 😊

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej søde Mette
   Tusinde tak for dine søde ord :-) de gør mig rigtig glad :-).
   Jo jeg kan godt mærke, at jeg er kommet et stykke videre med maleriet, selvom jeg har haft en pause på tre år, men det har åbenbart gjort noget godt for mig.

   Knus Herfra
   Jette

   Slet
 3. Hvor er det bare nogle dejlige billeder du maler ☺

  SvarSlet
 4. Hvor er det bare nogle dejlige billeder du maler ☺

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak Mariann, det er jeg glad for at høre du synes :-), du aner ikke hvor glad jeg bliver.

   Kærlig hilsen
   Jette

   Slet

Skriv meget gerne et par ord, det gør mig rigtig glad og varm om hjertet, når du vil bruge din tid på en lille kommentar :-)


Kærlig hilsen
Jette