mandag den 4. april 2016

Et liv med mange udfordringerJeg har lige lavet min blog lidt om - Ja, det er nu kun de ydre rammer, de indre rammer skal være lige som det plejer. Her vil jeg stadig skrive og fortælle og vise jer lidt af hvert ....... liiige som jeg plejer og jeg har besluttet, at nu må jeg altså tage mig sammen og komme igang med at blogge igen, pauserne er alt for lange efterhånden - men omstændighederne har villet noget andet med mig, de sidste ti måneder og det er jo egentlig også helt i orden.... for... når der lukker sig en dør - ja, så åbner der sig som regel en ny.
Jeg synes egentlig også, jeg har været ret god til at gå igennem den nye dør og ud i den nye favre verden - meeen ind i mellem så klapper den gamle dør mig i bagdelen og jeg er nød til lige, at sætte mig ned og ømme mig for en stund. jeg kommer heldigvis op, at stå igen - men nogen gange så tager det lidt længere tid end andre.
Udenpå fordøren, kan man altid lave en flot facade og sætte lidt pynt på, så ingen opdager, at døren er ved at krakelere ..... men på bagsiden af døren, kan ingen se, hvordan den er ved at smuldre og falde fra hinanden. Sådan har min hverdag været et stykke tid - lige som jeg synes, at det hele bare køre på skinner, så kommer bumletoget brasende med fuld fart og river skinnerne op.
Nå ikke mere om mig - men det her er sådan jeg bedst kan beskrive min situation .... siden den famøse dag sidste år i maj. Den dag som har sat så dybe spor i min krop på forskellige måder.

Jeg bor nu midlertidig, i den skønneste skov,man kan tænke sig og jeg både nyder det hver dag - og jeg elsker det. Det er blevet til en del natur fotos, som er taget med min Iphone 6, Jeg er ked af at sige det, men min Canon 7D bruger jeg desværre ikke så meget som jeg egentlig gerne ville, mobilen har jeg altid med i lommen, det kan ikke være nemmere.

SÅ her er mobilbilleder fra området hvor jeg bor.
Nu er foråret heldigvis over os, 
Hvor er det skønt, at det er blevet længere lyst og fuglende synger.1 kommentar:

Skriv meget gerne et par ord, det gør mig rigtig glad og varm om hjertet, når du vil bruge din tid på en lille kommentar :-)


Kærlig hilsen
Jette