torsdag den 28. april 2016

Juuuubbiiiiii - endelig lidt held på min vej


I sidste uge deltog jeg, i en Give Away konkurrence på denne skønne blog Havets Sus og jeg var sørme så heldig, at det blev mig der vandt. Det kom fuldstændig bag på mig, da jeg så mit navn stå som vinder - jeg blev helt varm indeni og jeg måtte da lige kikke en ekstra gang... kunne det nu også passe. Den søde Birgitte, som har bloggen Havets Sus skrev sådan her - Så har jeg trukket en vinder

For tre uger siden vandt jeg i Lotto - year ..... Godt nok kun 47 kr. - men det er da en god start :-)

Jeg kunne vælge mellem to forskellige ting og jeg valgte et quiltet tæppe fra Krasilnikoff - sponsoreret af  Fine Nordic-
Jeg har fotograferet tæppet i min nye havestol.... godt nok et regnvejrs billede, for det er jo svært, at få andet for tiden.  SÅ igen Tusinde tak for tæppet Birgitte, jeg er utrolig glad for det og det skal med ud i
"Mit lille paradis - kolonihaven"  - Se nyeste billede forneden i indlægget.
I skal heller ikke snydes for et lille Anemone billede- fra Krabbesholm skov i Skive.


Et billede af kolonihaven fra i sidste uge. Første gang i år, jeg var på havearbejde derude - det ser hvis lidt rodet ud, men vi er ikke færdig med byggeriet endnu.... håber det bliver færdig i år, Vi mangler jo kun lige alt det sidste :-) - Tagrender, sternbrædder, nye vinduer i det gamle hus (men det kommer nok til at vente lidt), grave ud til toilet, lægge fliser, malearbejde, plus det løse :-)
jow jow der er såmænd arbejde nok. 
Det bliver bare så godt, når det er færdigt.


Rigtig god weekend, når i kommer så langt.

Kærlig hilsen
Jette


5 kommentarer:

 1. Tak, jeg har haft en skøn weekend. Det samme håber jeg du har haft. Her har vejret vist sig fra sin bedste side, så jeg har brugt mange timer i haven. Den trængte i den grad også :-)
  Det lyder godt med fremgang på alle fronter, også selvom det måske ikke er det store, som du siger, men heller lidt fremgang end tilbagegang. Håber heldet vil tilsmile dig lidt mere fremover.
  Du ønskes en rigtig dejlig uge.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo tak Pia, jeg har haft en rigtig skøn weekend - jeg har også været i haven... i min kolonihave.Der er tonsvis af visne Bøgeblade overalt i haven, det tar altid lang tid og mange dages arbejde, at rive dem sammen. Jeg fik besøg af mit største barnebarn på snart 11 år, det var skønt, hun hjalp til med at nedskære et træ. Håber også du må få en dejlig uge.

   Kærlig hilsen
   Jette

   Slet
 2. Kære Jette
  Sikke et smukt tæppe du har valgt og tusind tusind tak for de fine ord ❤️ Dejlige billeder du har taget.

  Jeg ønsker dig en rigtig dejlig weekend og jeg er ked af jeg først får skrevet til dig nu.
  Stort knus ❤️
  Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Birgitte
   Det skal du ikke tænke på, jeg sidder heller ikke på bloggen hver dag :-).
   Ja, jeg er også glad for det tæppe jeg valgte, det er så smukt.

   Kærlig hilsen
   Jette

   Slet
  2. Hej Birgitte
   Det skal du ikke tænke på, jeg sidder heller ikke på bloggen hver dag :-).
   Ja, jeg er også glad for det tæppe jeg valgte, det er så smukt.

   Kærlig hilsen
   Jette

   Slet

Skriv meget gerne et par ord, det gør mig rigtig glad og varm om hjertet, når du vil bruge din tid på en lille kommentar :-)


Kærlig hilsen
Jette