fredag den 22. april 2016

Nu kan sommeren bare komme an .......


Nu trænger jeg altså til sol og sommer. De nye havestole er pakket ud og sat frem på terrassen, de er også blevet afprøvet, sammen med en kop morgenkaffe, en lidt kølig med solfyldt lørdag morgen.
Et par af tøserne (børnebørnene) har også afprøver og godkendt dem :-).Tæppet her viste jeg i et indlæg fra november 2014 -  Mit nye store vinter projekt
Og igen da det var færdigt i januar 2015 - Slumretæppe


Jeg synes at sommerfugle er noget af det mest sommerlige jeg kan komme i tanke om, derfor kan jeg godt li´ at fotografere sommerfugle. Her får i lige et par sommer billeder, mens vi venter på, at den forhåbentlig snart dukker op :-)..

God bededags ferie
sommeren ER på vej :-)
4 kommentarer:

 1. Der var et fantastisk vejr i går. Det var bare lrgerligt at jeg ikke havde mulighed for at vlre ude i haven og nyde der. Både jeg og haven trænger ellers til et godt samarbejde :-) Selvom vejret her ser lige så lovende ud dag, hjælper det ikke ret meget, da vi om et øjeblik skal afsted til bisættelse. Man kan håbe vejret holder hele dagen, så jeg kan få nogle timer ude sidst på dagen.
  Jeg kan også godt lide at fotografere sommerfugle. Det kræver en vis tålmodighed, for de er ikke meget for at sidde stille uden at vifte med vingerne.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, endelig kommer der lidt bedre vejr, vi længes også efter det. Jeg var til konfirmation i går, der havde vi både sne, sol og en kold blæst, et lidt underligt vejr, men børnene var alligevel ude, at spille fodbold. Håber i havde bedre vejr hos jeg, så du kunne nyde solen ude i haven Pia :-)... Ja, man skal have en smule tålmodighed med sommerfuglene, de bryder sig ikke om vi kommer for tæt på, lige som andre dyr. I fredags havde jeg tre Rådyr gående i haven, jeg styrtede hen efter kameraet, men de opdage mig da jeg tog det første billede gennem ruden øv øv - der er ellers mange rådyr herude i skoven, men jeg har ikke været så heldig, at få dem, på tæt hold endnu.

   Kærlig hilsen
   Jette

   Slet
 2. Hold da op, hvor er dit slumretæppe flot! Det lyser helt op!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak Anja :-)... det er et skønt tæppe, som hele familien elsker at pakke sig ind i, både inde og ude :-).

   Kærlig hilsen
   Jette

   Slet

Skriv meget gerne et par ord, det gør mig rigtig glad og varm om hjertet, når du vil bruge din tid på en lille kommentar :-)


Kærlig hilsen
Jette