onsdag den 1. juni 2016

Det dejlige Vesterhav


For snart tre uger siden, var jeg et smut ved Vesterhavet, helt præcis Nr. Vorupøre - et af mine mange yndlings steder oppe nordpå. Min ældste søn, hans kone og de fantastiske 4 (børnebørnene) :-) - var taget med derop. jeg startede ud hjemmefra i shorts, her var jo 16 grader og solen skinnede. Men deroppe ved haven blæste det jo en hel del, som det jo plejer at gør, så jeg måtte lige have en jakke på ud på (men beholdt mine shorts på), min svigerdatter spurgte om jeg ikke frøs benene, men det gjorde jeg faktisk ikke, lårene var da godt tæmmelig kolde, måske havde kulden gjort den følelsesløse
Vi legede i sandet og alle banditterne smed sten i vandet og hoppede i klitterne - vi fik da også en lille fin sten samling med, så vi skal male på sten en dag, når de kommer på besøg igen.

De fire billeder her er taget med min mobiltelefon. Der var en del sandfygning, så jeg fik ikke taget så mange foto med min Canon 7D, jeg ville ikke have den fyldt med de små sandkorn.

Fyrtårnet i Nr. Vorupøre


En af banditterne løb en tur på molen i Nr. Vorupøre


Fiskekutterne i Nr. Vorupøre


Fiskerhus på Landingspladsen i Stenbjerg

Det var meningen jeg ville være blevet deroppe og se solnedgangen, men det var blevet koldt og det blæste mere og mere, så det må blive en anden gang.


Rigtig god weekend

Jeg skal tilbringe min weekend i kolonihaven - Og høre musikken fra Skive festival - min kolonihave ligger ti minutters gang fra festpladsen :-)

Hvad skal i mon lave i jeres weekend???2 kommentarer:

 1. Hej Jette.
  Skønne billeder du har taget i Nørre Vorupøre.
  Det er altid skønt at komme til havet.

  Håber du får nogle dejlige dage i kolonihaven med god musik.

  Knus Bente

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Bente
   Ja, jeg elsker Vesterhavet, der er højt til lofter og skønt, at få hjernen blæst igennem fra tankerne.
   Tak jeg havde en hyggelig weekend i kolonihaven med familien, det var rigtig hyggeligt.

   Knus Jette

   Slet

Skriv meget gerne et par ord, det gør mig rigtig glad og varm om hjertet, når du vil bruge din tid på en lille kommentar :-)


Kærlig hilsen
Jette