mandag den 17. december 2012

HO HO HO

 
Jeg er lidt stolt af mit nissehøjhus, den har 30 år på bagen i år, jeg syede den da Christina var 1 år gammel........ man kan godt se på mønstret på stoffet hvilken tid den er fra... først i 80´erne, men jeg er så glad for den og selvom børnene for længst er flyttet hjemmefra, så er det ikke jul uden den kommer op at hænge på døren.
 
Der hænger 3 snore med en lille klatrenisse i hver, der er en snor til hver af mine børn...... i weenenden da jeg passede de 3 ældste børnebørn 7- 4- 2år, ja så var der jo en snor til hver af dem som julemanden kunne hænge pakkerne på.
De var noget spændte på om julemanden nu kunne se, at de ikke sov hjemme, om han kom til Viborg med deres pakker......... og selvfølgelig gjorde han da det...... julemanden ser jo alt.
 
 
 
 
 
Jeg vil også lige vise jer den kalender jeg får pakker på af julemanden :-)
På en boligmesse sidste år i september, faldt jeg pladask for denne søde nisse og den flyttede straks ind i min stue. Jeg har aldrig været så heldig, at få kalendergaver, så jeg lavede en deal men min yngste svigerdatter, vi skulle give hinanden 24 gaver og bestemte at vi kun måtte bruge 300 kr. på det......... SÅ gik jagten ind for at finde de perfekte gaver, det var rigtig sjovt.......... og jeg elsker at købe gaver, så det var helt perfekt :-)
 
Jeg fik de skønneste gaver, og hun var heldigvis også godt tilfreds :-)
I år ville hun ikke være med, for nu har de selv en lille datter, som skal have pakkerne.
 
Søndag ved middagstid hang der pludselig en stor pakke til mig :-) da Thomas (min søn) hentede børnene, kunne jeg godt høre de hviskede inde i stuen, jeg var ved at lave frokost til os, da Mathilde kom ud køkkenet til mig....... så siger hun "farmor skal du aldrig ind i stuen" jeg svarede "jo men jeg skal lige være færdig med at finde maden frem"...... hun gik igen, men kom lidt efter ud til mig endnu en gang............... "farmor skal du ikke ind i stuen og slukke for fjernsynet" .................... det er svært at blive ved med at holde masken, for jeg havde nok regnet ud hvad der var i gærde, så jeg sagde "jo det skal jeg, for nu skal vi spise" og gik ind i stuen....... så siger Mathilde igen "synes du ikke dine nisser er fine farmor"..................... jeg så mig omkring, men kunne ikke lige finde ud af hvad hun mente.......................... SÅ blev jeg trukket lidt i ærmet, hen mod min pakkenisse og der hang en stor pakke, hvor der stod
TIL FARMOR FRA JULEMANDEN
 jeg pakkede op og det var en kæmpestor æske Anton Berg chokolade.
 
 
 
 
Tak til julemanden :-)
 
 
 

6 kommentarer:

 1. Hvor er den sød. Kan lige forestille mig, hvilken glæde det har været,igen at sætte pakker på snorene. ;O)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var en dejlig følelse og børnene blev så glade :-)

   Slet
 2. Dit nissehøjhus er fantastisk og sikke en dejlig historie om julemanden, der havde en gave til farmor :-) Hvor er du heldig at have så stor en familie og flere børnebørn. Lige som dig synes jeg, det er sjovt at finde på kalendergaver :)

  SvarSlet
 3. Tak Madame..... ja og historien en sand :-) det er helt utrolig hvordan børn kan få tingene sagt, det er svært at holde masken indimellem :-)

  SvarSlet
 4. Når jeg ser "mit" nissehøjhus bliver jeg altså 5 år gammel igen. Det var virkelig dagens store højdepunkt når julemanden havde været forbi med pakker.
  Denne jule tradition har jeg jo taget med over i mit voksne liv og hver jul får Emil pakkekalender i en stor sok. Og jeg får advents gaver.
  Tak for alle de dejlige jule minder mor :)
  (Dips for at arve den;) Hvis man må være så fræk?)

  Hvor heldigt at julemanden også husker dig, når der er børn i huset :)
  Du fortæller historien så levende at jeg kan jeg se Mathilde for mig. Jeg kan se hendes frække grin og store øjne det er ude på sjov.

  Vi se snart :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak min pige, er da glad for at jeg har gjort jeres barndomsjul til noget minderigt, som i kan tage med i jeres voksen liv :-)
   Jeg tror da godt jeg kan love dig, at du må arve højhuset...... jeg ved godt at den altid har været noget specielt for dig :-)såååå den er din :-)

   Ja vi ses jo sidst på ugen :-)
   knus

   Slet

Skriv meget gerne et par ord, det gør mig rigtig glad og varm om hjertet, når du vil bruge din tid på en lille kommentar :-)


Kærlig hilsen
Jette