mandag den 18. februar 2013

Det første forårs tegn .......


Jeg vågnede til lyden at fugle sang her til morgen, det er da et forårs tegn, så smuk en lyd kan man da kun blive i godt humør af. Jeg havde egentlig besluttet, at sove længe i dag, fordi jeg er færdig med min praktik periode  på 13 uger i glaspusteriet (det blev jeg i torsdags) ..................... og efter en rigtig dejlig weekend sammen med min familien, så synes jeg egentlig jeg trængte til det. Det kan godt være hårdt, at være "på" en hel weekend, men det er også rigtig skønt, og jeg kunne godt ønske mig, at vi havde mange flere af dem sammen.

 Min datter har været hjemme i Jylland i weekenden, hun kom i fredags. Mine store søn og hans familie var på besøg det meste af lørdagen og så var vi alle samlet til 1 års fødselsdag hos mit mindste barnebarn hele søndagen.
Ja så trængte jeg til at sove længe,  men jeg kunne ikke falde i søvn igen da fuglene sang så smukt. Jeg ved ikke hvad det er for nogen fugle der sang, det har jeg ikke forstand på, dem på billeder er gråspurve og de er taget sidste sommer. Den først forårsbebuder melder også snart sin ankomst, nemlig den smukke gule Erantis.
Jeg har hørt, at den er kommet nogen steder, men bare ikke her i min have endnu.Disse Erantis er taget i min fars have får et par år siden.

God mandag til jer alle derude :-)


10 kommentarer:

 1. Det lyder som en travl men dejlig weekend, du har haft, og du kunne have haft brug for at sove længe. Her vågner fuglene ved 7-tiden i øjeblikket, hvor jeg kan høre solsorte og musvitter.
  Sikke nogle dejlige billeder!

  SvarSlet
 2. Tak Madame - jeg må jo bare gå tidlig i seng i aften så :-)og håbe på at solsorten og musvitten synger i morgen igen :-)

  SvarSlet
 3. Kender godt de dejlige weekender med familie og hygge, og kender også til at man bliver rigtig træt, selvom man ikke ville undvære et sekund af samværet. Håber du nu får tid til et lille hvil, og så vil jeg være ekstra opmærksom....måske jeg også kan være heldig at høre et par fugle. Kh Helle

  SvarSlet
 4. Nu har jeg fået udhvilet, i dag kunne jeg sove længe.... dejligt og jeg blev ikke vækket af fugle fløjt.
  Men jeg håber du har hørt lidt fugle fløjt hvor du bor Helle, det er virkelig en dejlig lyd at vågne til :-)
  Kh. Jette

  SvarSlet
 5. Hej Jette.
  ja fuglene er begyndt at synge og det er så skønt for så må det da snart blive forår.
  Mine erantis blomstrer og i dag har jeg taget flere billeder
  af nogle juleroser som også er godt igang.
  Ses vi i aften.

  Hilsen Bente.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Bente, Julerosen - den er rigtig flot, jeg havde den også i min have, da jeg selv havde hus :-)
   Tak for en hyggelig aften :-)
   Kh. Jette

   Slet
 6. Det giver sgu lidt ekstra energi, når først fuglene begynder at synge om morgenen!!! :-)

  Jeg har en konkurrence på min blog i samarbejde med Footway.dk, om et gavekort på 500 kr! :-) Du må rigtig gerne kigge forbi, hvis du har lyst.
  http://www.rikkesunds.dk/2013/02/konkurrence-footway.html

  Knus knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja Rikke det hjælper på humøret :-)
   Tak for dit link, jeg vil kikke på din side :-)

   Kh. Jette

   Slet
 7. Årh ja, forår er sådan en skøn tid og den kan bare kommer an, jeg glæder mig i hvert fald! :-)

  Du har forresten muligheden for at vinde Stine A smykker til en værdi på 700kr. på min blog nu. Kig gerne fordi og deltag hvis det lyder som noget for dig: http://www.stine-ebbesendahl.dk/2013/02/konkurrence-stine-a.html

  KH Stine

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Stine
   Tak for dit ling, jeg har lige lagt en kommentar på din blog, hvor er de fine dine smykker :-)
   Kh Jette

   Slet

Skriv meget gerne et par ord, det gør mig rigtig glad og varm om hjertet, når du vil bruge din tid på en lille kommentar :-)


Kærlig hilsen
Jette