onsdag den 6. februar 2013

Endelig gik flyet i luften .................

Langt om længe fik jeg skaffet et mønster på den efterlyste flyver, trods de mange gode forslag og henvisninger og links fra mine søde læsere, så lykkedes det ikke at få fremskaffet en eller anden form for opskrift......... MEN det kunne min svigerdatter, hun sendte mig opskriften og nu er den den færdig.
Sebastian mit barnebarn havde bestilt den i rød, så det fik han :-) alt for børnebørnene :-)

11 kommentarer:

 1. Hvor er den fin - Sebastian er meget heldig.
  Jeg ærgrer mig over, at jeg havde en dårlig håndarbejdslærer, der ødelagde min glæde ved at hækle.

  SvarSlet
 2. Han blev også rigtig glad for den :-)
  Jeg havde en rigtig dejlig og håndarbejdsom mormor, det er hende der har lært mig at hækle og lært mig glæden ved at lave håndarbejde, hun havde altid gang i noget og det har inspireret mig meget :-)
  Madame - det er aldrig for sent, at begynde at hækle, hvis lysten er der så find hæklenålen frem :-)

  SvarSlet
 3. Godt du endelig fik en opskrift. Sikke et flot resultat, han må da være glad. Kh Helle ;O)

  SvarSlet
 4. Tak - du kan tro han blev glad - han sagde " Tak er den til mig farmor, det var lige sådan én jeg ønskede mig" :-) selvom jeg tit har ondt, når jeg skal kreere noget så er smerterne det værd :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det kan jeg lige forestille mig, når han er så sød. Så glemmer man alt om anstrengelserne. Godt du ikke giver op. Kh Helle ;O)

   Slet
 5. Den er bare super fin og så flot i rød - dejligt at du fik fingre i en opskrift! :)

  Kh. Pia

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Pia, ja det var super godt.... især når han blev så glad :-)

   Slet
 6. Hej jette.
  Sikke dog en fin flyver du har fået lavet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Bente - tak, ja den er blevet meget fin :-)

   Slet
 7. Hej Jette.
  I min søgen efter et bestemt link på et hæklet fly hos www.enelefant.blogspot.com fandt jeg dit billede af et meget fint hæklet fly. Jeg læste indlægget og blev helt ked af, at høre, at det ikke lykkedes dig at få kontakt med mig (det er mig, der har skrevet opskriften). Måske er du røget i spam? Prøvede du at skrive til min mail adresse? En del af mine kommentarer ryger i spam og nogle gange må jeg indrømme, at jeg glemmer at flytte dem over i indbakken. Jeg beklager og håber at du ikke holder dig tilbage en anden gang, hvis der er noget jeg kan hjælpe dig med. Godt at det dog lykkedes dig at få opskriften og sikke et smukt fly du har hæklet. Knus fra Lene

  SvarSlet
 8. Hej lene.
  Ja jeg skrev til din email adr. men jeg kender godt det med, at det kan ryge i spam.... så det skal du ikke tænke på Lene, min søde svigerdatter havde heldigvis heldet med sig :-)
  Jeg følger stadig med på din skønne blog, jeg er ikke sådan at slå ud :-) Du laver mange fede ting :-) :-) Men tak fordi du skrev til mig, det er pænt af dig Lene
  Knus herfra og tak
  Jette

  SvarSlet

Skriv meget gerne et par ord, det gør mig rigtig glad og varm om hjertet, når du vil bruge din tid på en lille kommentar :-)


Kærlig hilsen
Jette