mandag den 15. juli 2013

En uge med fest og farver - og tak til min skønne familie


Sidste uge startede med min nevøs 12 11 års fødselsdag i mandags .................. hvor familien var samlet til stort kage/kaffe bord og senere pizza :-)
I onsdags blev jeg overrasket af mine sønner, svigerdøtre og børnebørn :-) ved halv seks tiden stod de alle udenfor min dør med gaver og Pizza. Jeg kikkede nok lige to gange og blev meget overrasket - hvad sker der lige !! :-) Så siger de "når du nu ikke kan holde din fødselsdag, så må vi jo holde den for dig" Hvor er det sødt gjort af dem :-)
Jeg havde fødselsdag i går - søndag den 14. juli :-) og der skulle vi til mit yngste barnebarn Williams barnedåb. Min søn havde forlængst spurgt, om de måtte låne min fødselsdag til barnedåben, (fordi det jo var en søndag) og fordi det var lidt svært at få det hele til at gå op i en højere enhed pga. alles planlagte sommerferie (og inden han voksede fra dåbskjolen).......... selvfølgelig måtte de det, det var jo også lidt en ære at han skulle døbes på min fødselsdag :-) synes jeg.
Min datter og svigersøn kom med bussen fra København senere onsdag aften :-)


                                Mit barnebarn har taget billedet af mig :-)


I fredags blev min svigersøn fejret, han er lige blevet færdig uddannet sygeplejerske :-) Min datter ville gerne holde en fest for han og det skulle være i min kolonihave - så vi krydsede fingre for solskins vejr og det blev det så sandelig også :-) Hun havde bagt de fineste kager til kaffen (klik på linket, så kommer du ind på hendes blog. Lige pt. har hun ikke lage disse kager ind, men de kommer på en senere tidspunkt). Vi havde en rigtig dejlig dag med familien.Det er Christina (min datter) der er konditor mesteren.


Der er lidt spejlinger i billedet, det er fordi jeg har taget billeder udefra igennem ruden :-)

Godsejerne venter forventningsfuld på at smage kagerne :-)

Det var meget varm og gæsterne blev lidt forsinkede pga. af forskellige ting, så kagerne kom til at stå alt for længe i varmen, (selv om de stod inde i skyggen, jeg har ikke strøm i kolonihaven, så vi kunne ikke sætte dem på køl). det resulterede i at cremen blev lidt blød, men det gjorde ikke noget, de smagte simpelthen så vidunderlige alligevel :-)


I går søndag, skulle vi tidlidt op, barnedåben startede kl. 9.00 i kirken og vi har en halv times kørsel dertil. Et kvarter inden mit vækkeur ringede, blev jeg vækket af min datter og svigersøn som overnattede hos mig, med flag og fødselsdags sang. Godsejeren kom med rundstykker, og vi hyggede med morgenkaffe inden vi skulle af sted til kirken :-)
Efter kirken var vi inviteret til brunch i bowl n´fun, familien bliver jo større og større og det er efterhånden svært at få plads til alle. Der var alt hvad hjertet kunne begære og mere til, det var en rigtig lækkert brunch. Der var også arrangeret bowling for alle børnene en times tid eller to, hold da op hvor de hyggede sig.
Kaffen blev serveret hjemme hos dem selv og her ses et lækkert kaffe bord med alle lækkerierne


Jeg er rigtig glad for, at min vægt er gået i stykker :-) så får jeg da ikke dårlig samvittighed af at stå på den, efter sådan en fantastisk dejlig uge i familiens skød :-)
Tak for alle de fine gaver jeg har fået til min fødselsdag :-)


8 kommentarer:

 1. Sikke nogle skønne dage du har haft, Jette - det er nogle smukke billeder du har taget :-) Hvor var det sødt af dem at holde din fødselsdag - tillykke med både den og dit barnebarns dåb! Og kagerne er da helt fantastiske. Dejligt at I fik godt vejr i kolonihaven. KH

  SvarSlet
 2. Tak Gitte :-) ja det har været helt fantastisk og vejret var med os alle dage, hvad mere kan man så forlange af uge 28 :-)opskriften på kagerne bliver lang ind på Christinas blog, hen af vejen som hun lige får tid til :-) Kh Jette

  SvarSlet
 3. Sikke nogle kager...wow siger jeg bare, hvis bare de smagte halvt så godt som de ser ud ja så var de rigtig gode :)
  Dejlig når man sådan bliver overrasket ikk

  SvarSlet
  Svar
  1. Hanne du kan tro kager smagte lige så godt som de ser ud.... mums :-)
   Ja det er dejlig med overraskelser og den her var rigtig god :-)

   Slet
 4. Et forsinket tillykke med fødslesldagen, og selvom du gerne gav afkald på "din" dag, så er det da dejligt at nogen alligevel tænker på en. Pynten på toppen af kagerne er meget fristende :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Pia :-) ja vi havde noget dejlige dage med fantastisk vejr :-)
   Ja pynten får mundvandet til at løbe :-)
   Tak fordi du skrev en mail til mig ang. spamfilter,den har jeg aldrig kikket i før, men det gør jeg nu :-)
   Kh Jette

   Slet
 5. Det var dog de lækreste kager jeg har set længe!
  Mums

  SvarSlet
 6. Ja - og de smagte lige så skønne som de ser ud :-) mums

  SvarSlet

Skriv meget gerne et par ord, det gør mig rigtig glad og varm om hjertet, når du vil bruge din tid på en lille kommentar :-)


Kærlig hilsen
Jette