tirsdag den 23. juli 2013

Sy en regnhætte til din cykelkurv ............


Sidste år syede jeg en hætte til min cykelkurv, jeg var lidt træt af, at min taske blev våd når det regnede :-)
Så jeg vendte cykelkurven på hovedet og tegnede på et stykke avispapir rundt om den...... så havde jeg målet på kurven. Jeg fandt et stykke voksdug, lagde mønsteret på og der lægges så 10 cm. søm til hele vejen rundt....... klip derefter i stregen.
Find nu et stykke smalt bukse elastik, mål rundt om cykelkurvens øverste kant, den du tegnede rundt om (stram en lille smule) og træk så ca. 10 cm. fra og sy det på med zik-zak, på maskinen ca. tre cm. fra kanten hele vejen rundt,  elastikken er nød til at være mindre en åbningen, ellers bliver den alt for stor :-) (det kan godt være lidt svært at styre det, du kan evt. lave et prøve stykke) og vupti så har du en fin regnhætte til din cykelkurv.
Jeg har den desværre ikke mere, for jeg forbarmede mig over min datter, som cykler hver dag til universitetet i regn og slud, hun klagede over, at hendes taske blev så våd...........  jeg er hvis nød til at sy en ny til mig selv :-)
Men jeg cykler bare ikke så meget mere og slet ikke i regnvejr :-)God fornøjelse :-)4 kommentarer:

 1. Sikke en god idé og det ser supersødt ud med den blomstrede 'regnfrakke' til cykelkurven :-) Jeg cykler også nødigt i regnvejr, men for alle dem, der fx cykler hver dag til og fra jobbet, er det genialt! KH

  SvarSlet
 2. Tak Gitte :-) jeg tror også min datter er rigtig glad for den, hun cykler jo hver dag :-)
  Jeg har faktisk været på en lille cykletur i dag i der skønne vejr, jeg blev inspireret af mit eget indlæg ...... ikke så dårlig :-) Kh Jette

  SvarSlet
 3. S**** smart ide - sådan en sag, skal jeg have syet :-) Takker for ideen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja velbekomme Gitte :-) glæder mig til at se den på bloggen når du er færdig med den :-) Kh

   Slet

Skriv meget gerne et par ord, det gør mig rigtig glad og varm om hjertet, når du vil bruge din tid på en lille kommentar :-)


Kærlig hilsen
Jette