torsdag den 4. juli 2013

Fotosjov med Photoshop


Jeg er egentlig ved at gardiner til min kolonihave (det rum der mangler) og jeg har været til jobsamtale i dag (skal starte med 4 ugers praktik efter ferien, de holder ferie fra i morgen og jeg holder ferie når de starter igen, så det bliver først den 22 august jeg skal starte). :-) det glæder jeg meget til - vil ikke røbe endnu hvor det er henne, det kommer senere :-)
Jaaaaaa og så synes jeg også lige jeg ville lave et nyt indlæg med lidt billeder som jeg har leget med i Photoshop - jeg har lagt filtre på, synes de blev meget sjove :-) (dernæst også for at finde ud af om hvordan Google Reader fungerer nu her efter den 1 juli :-)
Rigtig god torsdag til jer alle

Kærlig hilsen

Jette


8 kommentarer:

 1. Wow, sikke nogle dejlige billeder du har lavet - de kan bruges til fx kunstpostkort.
  Hvor bliver det spændende med din praktik, og nu kan du forhåbentlig nyde en lang og dejlig ferie. KH

  SvarSlet
 2. Glemte at kommentere det, du skriver om Google Reader, Jette - den er jo desværre lukket fra i går, men gode alternativer er feedly.com og www.bloglovin.com.
  KH

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg slår dem lige sammen Madame :-) Tak - ja de kunne bruget til kunstpostkort, jeg kunne også godt tænke mig at lave en serie og få dem trykt..... men jeg ved ikke hvor jeg skal sælge dem !! :-)
   Jeg glæder mig også til at starte i praktik, det bliver ca. en måneds tid i praktik, og så har hun lovet mig job bagefter, hvis hun kan bruge mig og hvis jeg kan bruge stedet til fremtidig arbejdsplads :-)
   Jeg ved godt at Google Reader lukkede ned i mandags, men jeg har været lidt spændt på hvad det egentlig indebære !! jeg kan nemlig se, at Frends Connect stadig eksisterer og jeg har fået et nyt medlem siden den 1. juli der, og dem som har tilmeldt sig, at få en email når jeg laver et nyt indlæg, de får stadig disse email - jeg havde forstået det sådan, at disse to ting forsvandt ??????? men det gør de åbenbart ikke, så jeg er en smule forvirret :-) :-)
   Jeg er på Bloglovin og har også opfordret mine følger til at melde sig på der .-)
   Kh Jette

   Slet
  2. Sorry der er lidt tastefejl, jeg må hvis snart under dynen :-) sov godt :-) KH.

   Slet
 3. Jeg krydser fingre for, at du får jobbet efter din praktik - det er vel nok spændende!
  Dine billeder er så utroligt smukke, og jeg håber, du finder en måde at sælge dem på. Jeg har desværre ikke erfaring med den slags.
  Google Friends Connect forsvinder vist ikke - det var kun selve readeren, og vi har jo heldigvis Bloglovin.
  KH og rigtig god fredag!

  SvarSlet
 4. Tak Madame :-)
  Ja vi har heldigvis bloglovin :-)
  Også rigtig god fredag og weekend til dig :-)
  Kh. Jette

  SvarSlet

Skriv meget gerne et par ord, det gør mig rigtig glad og varm om hjertet, når du vil bruge din tid på en lille kommentar :-)


Kærlig hilsen
Jette