søndag den 30. juni 2013

Renovering af kolonihaven .........


Jeg er stadig i gang med den indvendige renovering :-) nu har jeg fået lidt på væggene og lavet det lidt hyggeligt. Jeg mangler stadigvæk, at få bordpladen op med vasken i og så har jeg købt et lækkert skuffe møbel med to store skuffer i (jeg fandt den i IKEA i rodebutikken, den var sat ned fra 1500,- til 450,-, super billig, den har en lille skade på det ene ben, men det kan laves og males) som skal stå under bordpladen :-), glæder mig sådan til det bliver helt færdigt...... kan næsten ikke vente, det kan kun gå for laaaaangsomt - men jeg er jo nød til at have lidt tålmodighed, når jeg ikke selv kan sætte det op.
Nu bliver jeg igen indhentet af det forbistrede slid gigt, før hen var det ikke noget problem, der skulle jeg ikke vente til andre havde tid, der gjorde jeg det bare selv :-) - men det går ikke mere desværre.

I kan lige få en lille forsmag på det næsten førdige resultat....... jeg synes det er blevet så lækker, at jeg har lyst til at flytte derud, men huset er mellem 10 - 15 m2...................... sååå det går jo ikke :-)En dag jeg var i LIDL så jeg disse fyrretræs hylder til 40,- stykket..... dem snupper jeg, de skal males hvide - det kommer måske senere, jeg skal ikke have for meget hængende over hovedet, nu tager jeg lidt af gangen :-) Det var meningen, at jeg ville sy nye gardiner, meeen de gamle blev vasket og hængt op igen, de passer fint ind i min nye stil :-)
Her hvor bordet med den ternede grønne dug står, skal bordplade med vask sættes op.


Den fine lille hylde, forelskede jeg mig i hos en kræmmer i Trend i maj måned, da vi var i sommerhus, den kostede 40 kr. OG jeg havde ingen penge med, for vi var på vej ned til stranden - men min kæreste listede ned for at købe den til mig, da vi kom tilbage til sommerhuset. - hvor er han sød :-)
Den hvide lysedug fandt jeg på genbrug til (fyld en pose for 30,-) skal lige hilse og sige, at der kunne være rigtig meget i den pose :-) Mere om det senere.


I venstre side står mine havestole, (jeg sætter dem altid indenfor når jeg kører hjem, de er ikke så tunge og kan nemt blæse rundt i hele haven i en storm, eller der kunne jo komme nogen forbi, der lige manglede sådan nogen stole, så jeg tør ikke lade dem stå ude) :-)
Det var egentlig meningen, at der skulle stå et lille bord og to stole..... men jeg skal lige have bygget et skur hvor mine havestole kan opbevares i allerførst, inden det hjørne kan blive færdig :-) TING TA`R TID :-)


Jeg synes det er blevet så hyggeligt :-) Billedet er bare desværre blevet lidt mørk, så jeg tager et nyt næste gang.
Det blå spejl fik jeg af en bekendt, den var afsyret og lige til at gå til med lyseblå maling. jeg ved ikke hvad det hedder når spejlglas er gammelt, men når jeg kikker i spejlet bliver jeg helt svimmel, den bølger meget (ved ikke om i kan se det billede der spejler sig deri, er helt bølget) Klik på billedet, så bliver det større :-) Det blomstrede pudebetræk fandt jeg også i genbrug.


På bagvæggen hænger der fire Karl Larsen billeder, den et også nogen jeg købte i genbrug for snart seks år siden, de passer godt ind i kolonihave stilen, og de bliver hængende til de falder ned tror jeg :-)

På den bare væg, har jeg en idé ............ den kommer senere :-)


Lille spejl på væggen der - hvem er skønnest i landet her :-) ........... jeg fik desværre ikke noget tydeligt svar, men så kan jeg nyde udsigten til min have, det er da også et bedre spejl billede, end hvis der havde vist sig en gammel kone :-) Eller hvis spejlet var begyndt at grine :-)


Taget fra stuevinduet og ud i skoven, for 14 dage siden, hvor solen varmede så dejligt...... men det er ligesom om den ikke rigtig vil bryde ordentlig igennem og varme os for tiden - jeg håber snart den kommer igen :-)

 God søndag

4 kommentarer:

 1. Hvor er det yndigt - så lækkert og hyggeligt! Jeg kan godt forstå, du har lyst til at flytte ind :-)
  Jeg elsker også genbrug og at finde ting, som du gør. Det er flot, at du har fået plads til alt det, du har, når huset kun er 10 - 15 m². KH

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Madame :-) jeg er altså også rigtig glad for det...... men det kan du jo nok høre i indlægget :-)
   Ja nogen vil måske sige, at der er alt mor mange ting, men det er det jeg synes gør det hyggeligt, jeg elsker ting og sager omkring mig, så føler jeg mig hjemme i min hule :-)Kh. Jette

   Slet
 2. Sikke et skønt sted, du har fået skabt i din kolonihave. Hold da op. Nød alle dine billeder og stemningen. Håber solen kommer til at skinne der hele sommeren. Kh Helle

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Helle :-) det er også min lille paradisslot :-) ja jeg håber sandelig også solen snart kommer ..... det er kun 14 grader her i dag, hvad sker der lige for det, vi har den 30 juni, kan ikke huske det har været så koldt på denne tid af året før :-)Kh Jette

   Slet

Skriv meget gerne et par ord, det gør mig rigtig glad og varm om hjertet, når du vil bruge din tid på en lille kommentar :-)


Kærlig hilsen
Jette