torsdag den 13. juni 2013

2. del ..... Atter en campingtur til Skagen


                                                                
Det var en fantastisk weekend, søde mennesker, dejlig solskin og skyfri himmel, vi kunne trække i sommer tøjet :-),  hvad mere kan man ønske sig :-) men det blev kølig om aftenen og vi måtte i de lange bukser og en jakker.
Hvis du vil se 1. del, så klik Her.

Lidt billeder fra havnen, de røde huse og alle restauranterne med de dejligste fiske specialiteter, jeg elsker fisk så det er lige noget for mig og vi skal altid have fiskefrikadeller med hjem (desværre havde de lukket i søndags, fire af os var ellers cyklet derind, fordi vi ville have fiskefrikadeller til frokost). Vi købte nogen på restauranten i stedet for, de var både små og dyre, men vi fik traditionen tro (når vi er i Skagen) vores fiskefrikadeller :-)

 Jeg er vild med de spejlinger, der ofte er i vandet når solen skinner.


En lille fiskekutter på vej ud efter dagens fangst. den er ikke stor ved siden af de store trawlere.


Endnu en spejling, af en sejlbåd.


De små røde fiskerhuse, det er en hel lille landsby for sig selv. 


Lidt Skagen stemning, med de små stier og de gule huse.


 Vippefyret, det er et besøg værd, hold da en dejlig udsigt der er ud over Kattegat deroppe fra.


 Aftensmad på grillen lørdag aften, kylling til mig og mørbrad til de andre :-) en dejlig salat og brød til. (ja i har nok opdaget, at der står en Lurpak på bordet, lidt fedtstof skal vi jo have på brødet). :-)


Sidste del fra en skøn weekend og det bliver nok ikke sidste gang vi kommer til Skagen, vi er begge to blevet ret vilde med Skagen, der er så fredfyldt og jeg slapper virkelig af og nyder naturen, den friske luft og den fantastiske blå himmel der er deroppe.

Kærlig hilsen

Jette8 kommentarer:

 1. Hvor er det dog smukke billeder, du har taget! Jeg elsker også spejlingerne i vand, når det er vindstille, og solen skinner. Og sikke lækker mad I fik! Jeg kan godt forstå, du har lyst til at komme til Skagen igen. KH

  SvarSlet
 2. Tak Madame :-) jeg ville også helst have spejlinger i stille vand :-) de røde huse (restauranterne) ville jeg gerne have haft i stille vand, men det var der desværre ikke noget af i søndags :-)
  Hvis i ikke har været i Skagen, så skulle i prøve det, det så skønt :-) Kh. Jette

  SvarSlet
 3. Jeg kom til dig via Helle, som jeg lige har fundet, og kan læse mig til at I også er naturmennesker. Når vi camperer har vi også altid cyklerne med.
  Skagen er dejlig. Vi har været der et par gange igennem årene, selvom vi har lang vej fra Lolland.
  Jeg har tilmeldt mig som fast læser.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Pia :-)
   velkommen til min blog, jeg vil kikke på din blog også :-)Ja naturen og camping er en dejlig ting.... Lolland der har jeg aldrig været, måske vi skulle prøve det en gang. Tak fordi du læser med :-)
   Kh. Jette

   Slet
 4. Hei!
  Det ser helt fantastisk ut! Skagen er herlig!
  Ønsker deg en fin aften!
  Kh Livy

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Livy
   tak i lige måde.... ja Skagen er et dejligt sted :-)
   Kh. Jette

   Slet
 5. Åh hvor skønt at nyde dine billeder. Føler lige jeg har været forbi Skagen igen. Rigtig god camping weekend. Kh Helle

  SvarSlet
 6. Tak Helle :-) Jeg kan forstå at i også have en dejlig weekend i Skagen, da i var deroppe :-) Kh. Jette

  SvarSlet

Skriv meget gerne et par ord, det gør mig rigtig glad og varm om hjertet, når du vil bruge din tid på en lille kommentar :-)


Kærlig hilsen
Jette