fredag den 28. juni 2013

Tilmeld dig bloglovin´ .... hvis du stadigvæk vil følge med :-)


Nu er det ved at være sidste udkald......... Google reader lukker ned 1. juli og vil du følge mig videre på min færden så Klik her, du vil nu komme ind på bloglovin` og der kan du tilmelde dig som følger af min blog "Fra tanker til handling" eller du kan klikke på ikonet i højre side af bloggen, når du scroller ned (damen, der står bloglovin`på billedet) :-) ellers vil du ikke længere få automatisk besked via email, når der sker noget nyt på min blog i fremtiden.
Jeg ved ikke helt hvorfor og hvordan eller hvad det kommer til at betyde, men det må vi se til efter den 1. juli :-) og jeg vil vende tilbage til emnet i næste uge :-)Rigtig god weekend til alle alle mine venner og alle dem jeg kender OG selvfølgelig til alle jer der følger med på min blog, tak for det, det er jeres søde små kommertarer, der gør det sjovt, at skrive, tegne og fortælle om livets små finurligheder og hvad der ellers rumsterer inde i mit hoved :-) bliv endelig ved med det, det giver mig fornyet livskraft og masser af nye idéer :-)

2 kommentarer:

  1. Du er på min Bloglovin-liste, jeg har importeret min blogliste.
    Rigtig god weekend også til dig! Kh

    SvarSlet
  2. Det lyder godt Madame, jeg er også på din liste, din blog kan jeg ikke undvære :-)Kh Jette

    SvarSlet

Skriv meget gerne et par ord, det gør mig rigtig glad og varm om hjertet, når du vil bruge din tid på en lille kommentar :-)


Kærlig hilsen
Jette