mandag den 3. juni 2013

Arbejdsweekend i kolonihaven

Hvor har vi været flittige Allan og jeg, hvis vi skal sige det. Vi startede med at tømme huset lørdag da vi kom derud, Allan begyndte at fuge rundt ved gulvet, jer er træt at alle de edderkoppespind og andet kryb der kommer ind alle steder. der var nemlig en sprække mellem gulv og væg brædder, så jeg håber det hjælper. Derefter flyttede han sengene ind i der bagerste rum, jeg har i flere år været træt af indretningen i huset, det var ikke særlig praktisk......... jeg har ikke haft kræfterne til at gøre det selv og jeg er lidt træt af, altid at skal spørge om hjælp. Før jeg fik det slidgigt i hænderne, kunne jeg - og gjorde jeg alting selv, jeg har altid været en rigtig handy women.... men det er slut nu desværre. jeg har ikke kræfterne til det mere. Så mødte jeg Allan for godt et års tid siden og nu håber jeg at han lige vil hjælpe med det lille projekt, huset er jo ikke så stort, så det er snart overstået :-)

Jeg gik til gengæld i haven, den trængte til en kærlig hånd, det kan jeg bedre klare og jeg kan jo holde pauser ind i mellem så går det........ selvom jeg ondt i flere dage bagefter, så elsker jeg have arbejde (har altid gjort det)

Billederne er ikke så gode, jeg havde glemt mit kamera derhjemme, så de er taget med min iphone (synes ikke den tager så gode billeder)


Det er i dette rum sengene skal stå.


Sengene stod her før, én i hver side, men nu vil jeg have et køkkenbord sat op i højre side, jeg har altid manglet et sted at stå, med mad og opvask, det er noget der har foregået udendørs, det er bare lidt træls når det er dårlig vejr :-)
nu står sengene hvor de skal stå, det bliver så godt og jeg glæder mig til at vi skal sove her igen.
Nu mangler vi at sætte hylder og bordpladen op. 

fortsættelse følger ..............

:-) :-)


8 kommentarer:

 1. Det er et skønt sted, du har, og hvor bliver der fint! Men det er synd, du har slidgigt og ikke længere kan, det du kunne før. Godt du har Allan! At arbejde i haven er også noget, jeg holder meget af. KH

  SvarSlet
 2. Ja jeg synes også det er et skønt sted, det er mit lille paradis :-)jeg har haft stedet i 8 år nu :-)
  Jeg bander også den slidgigt langt væk, men jeg er jo heldig, for jeg kunne have haft en langt værre kronisk lidelse, det er jeg nød til nogen gange at sige til mig selv, når jeg har meget ondt :-)ja så er det heldig jeg har Allan...... han gider bare ikke havearbejde, men pyt for det gør jeg :-) kh.

  SvarSlet
 3. Tror det bliver rigtig godt at få byttet de to rum om ;O) GODT du fik lidt hjælp til det. Jeg hader også at spørge andre om hjælp, men på den anden side, så har jeg jo altid været glad for at hjælp andre, så tror bare man skal springe ud i det ;O)
  Dejligt du stadig kan klare havearbejdet, det er også skønt at gå og ordne. Håber ikke du får alt for ondt de næste par dage.
  Kh Helle ;O)

  SvarSlet
 4. Det var meningen jeg ville male det forreste lille rum i dag, med jeg har ondt i hænderne og resten af kroppen i dag, så jeg blev hjemme for at pleje mig selv lidt.... men jeg håber det går bedre i morgen, for der kører jeg derud igen, så nu må jeg se om der bliver arbejdet eller det bliver en slapper i haven :-)Kh Jette:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Pas nu godt på dig selv, mere haster det heller ikke vel ? (siger jeg, der aldrig kan holde mig i ro og hele tiden kører over mine grænser). Du skal jo have en rigtig dejlig sommer i den skønne have ;O)))) Kh Helle

   Slet
  2. Ja Helle - det lyder til vi to er meget ens på det område, med at køre over grænsen, jeg gør det gang på gang, ved ikke om jeg nogensinde lære det :-)..... jeg fik malet lidt i dag, men det går ikke så hurtigt som det gjorde før i tiden, så jeg tager det stille og rolig og nyder det faktisk :-)Kh Jette

   Slet
 5. Hej Jette & Allan.
  Hvor har I været dygtige og det er blevet rigtig fint. Håber en dag at blive inviteret til at se slottet.
  Knus Bente.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Bente, du er altid velkommen til en rundvisning og en kop kaffe på slottet :-)
   Knus

   Slet

Skriv meget gerne et par ord, det gør mig rigtig glad og varm om hjertet, når du vil bruge din tid på en lille kommentar :-)


Kærlig hilsen
Jette