fredag den 31. maj 2013

Lidt nyt fra kolonihaven ....


Jeg har haft for meget om ørerne, den sidste månes tid og har derfor ikke haft den fornødne tid til, at komme i kolonihaven. I går var jeg så taget derud (den ligger ½ times kørsel fra min bopæl) og hold da op et syn der mødte mig........ jeg har da aldrig set græsset være så højt nogensinde før, der er rigtig meget mos i plænen og derfor gror det ikke så meget, det gør egentlig ikke så meget, for så skal græsset ikke slås så tit :-)

Det var hårde og det tog rigtig lang tid (med små pauser ind imellem) at få græsset slået, men det er godt jeg har en god plæneklipper med opsamler på.

Næsten 2 timer senere så det sådan ud og nu mangler jeg bare at ordne de kanter og blomsterbedet som jeg ikke nåede i går........ Men vi skal være derude hele weekenden, så mon ikke vi når det :-)
Jeg har en plan om, at jeg vil lave om inde i huset, det er ikke funktionel og det hat irriteret mig mange gange. Huset er jo ikke så stort og jeg har nok proppet for meget ind i det :-)....... men mere herom efter weekenden :-)


Min Japanske Kvæde som jeg har opstammet, den er utrolig flot og under den har jeg stillet en gammel flot stol, som jeg fik af en veninde for mange år siden (den har stået ude i haven nu i 7 år og fejler intet, jeg ved ikke hvilken træsort den er lavet af, med der er noget der holder til vejr og vind) :-)


Jeg så for længe siden et sted her på bloggen, én der havde lavet en uro af drivtømmer og hæklet noget på dem, (jeg kan desværre ikke finde den blog igen, ellers ville jeg ha´ linket til den, finder jeg den, skal jeg nok gøre det) men jeg har lavet noget lignende til at hænge på mit kolonihavehus. Synes det er ret dekorativt :-)


Jeg har de flotteste Syrener i haven, både de lilla som på billedet og hvide, jeg tog en stor buket med mig hjem, og hvilken herlig duft i hele stuen jeg har i dag :-)


Jeg vil ønske jer alle en rigtig dejlig og solfyldt weekend.

Kærlig hilsen

Jette
8 kommentarer:

 1. Hvor er der blevet fint, Jette - og det bliver dejligt at pusle om kolonihaven i de næste dage. Din japanske kvæde er bare så flot! Skønne billeder du har taget.
  Ha' en rigtig weekend! KH

  SvarSlet
 2. Tak Madame :-) Ja jeg glæder mig til weekenden, og at få lavet om indenfor, det er tiltrængt :-) god weekend til dig også Kh. :-)

  SvarSlet
 3. Sikke et pragtfuldt sted du har. Hold da helt op.....
  Det er utroligt som det "hjælper" at få slået græsset ;O) Min søn og svigerdatter har også en kolonihave, som de først var ude i igår. De fortalte også at det var meeeget højt græs og at der skulle mange kræfter til at komme i bund med det. Men når man ser dine billeder, så kan man lige forestille sig, hvor mange hyggelige timer, du kan have dér. Rigtig god weekend. Kh

  SvarSlet
 4. Ja det er altid hårdt arbejde først på sæsonen :-) inden haven og sommeren kan nydes jeg glæder mig til i morgen, så skal jeg indrette huset anderledes :-) Rigtig god weekend til dig også :-) Kh.

  SvarSlet
 5. Hej Jette.
  Ja jeg kan godt se at du har været travlt optaget andetsteds
  end i din have, men det tror jeg da snart du får styr på.
  Håber du må ha`en god weekend.
  Knus Bente.

  SvarSlet
 6. Ja Bente du ved jo nok hvad den ene uge gik med :-) jeg skal nok få styr på det igen...... min krop er meget øm alle steder i dag, det var en hård omgang i går :-) god weekend til dig også :-) Knus

  SvarSlet
 7. Hvor ser det hyggeligt ud og syrener i vase er ikke så ringe ;)
  God arbejdslyst med indretningen

  SvarSlet
 8. Jeg nyder det også Aslaug, glæder mig til at vise billeder af den nye indretning :-)

  SvarSlet

Skriv meget gerne et par ord, det gør mig rigtig glad og varm om hjertet, når du vil bruge din tid på en lille kommentar :-)


Kærlig hilsen
Jette