fredag den 24. maj 2013

Mobil etui af gamle cowboybukser

Min barnebarn Mathilde, havde slidt hul på knæene af sine cowboybukser og nu ville hun gerne have, at jeg lavede dem om til et par shorts :-)
Jeg klippede benene af lige over det slidte. Det nederste af bukserne havde et rigtig flot mønster og jeg synes det var synd at smide det væk (jeg har meget svært ved at smide et stykke stof ud) og hjernen blev sat i sving.......  for det må da kunne bruges til noget :-)
Så fik jeg idéen til et mobiletui og det kunne lige være der, Mathilde er syv år, så buksebenene er smalle.

Jeg tegnede et på et stykke papir rundt om mobilen, og har lagt godt 1 cm til hele vejen rundt. Dernæst tegnede jeg det af på vlieseline som jeg strøg på et stykke retro stof. Derefter blev der strøget et stykke vliesofix på og til sidst blev det hele strøget på cowboy stoffet og klippe ud.


 På forsiden syede jeg en lille blomst på som pynt.


Jeg er så heldig at jeg har fået en ny symaskine, som kan sy rigtig mange pyntesømme og det gjorde jeg i kanten foroven. Se min symaskine her.


For og bagstykke blive lagt med indersiden mod hinanden,
og syet sammen med zik zak.

Wupti har har du en ny mobil etui.God weekend og god fornøjelse :-)

Kærlig hilsen
Jette

9 kommentarer:

 1. Det var godt nok smart...OG flot ;O)Hvilken symaskine har du fået Jette ? overvejer om jeg skal skift min ud til en der er lidt bedre, og som kan lidt mere. Rigtig god weekend. Kh

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak helle - Min symaskine er en PFAFF anbitoin 1,5 med touch skærm, den er super god, kan godt anbefales. Jeg sætter lige et link ind ved min mobil etui, så kan du se maskinen.
   Rigtig god weekend til dig også :-) Kh.

   Slet
 2. Skøn idé at genbruge buksebenene - hvor er det blevet et flot mobiletui! KH

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Madame :-) jeg er også rigtig glad for den :-)

   Slet
 3. Superfint etui og skønt når der kan genbruges, så koster sådan et etui jo ikke mere end lidt tid og hygge ved symaskinen.
  - tillykke med maskinene forøvrigt

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Aslaug :-) ja alt kan genbruges, det er lige med at få idéen. Det er første gang jeg har så god en maskine, det skulle jeg have gjort for mange år siden, jeg nyder at sidde ved den :-) KH

   Slet
 4. Smart altså. Godt fundet på. :)

  SvarSlet

Skriv meget gerne et par ord, det gør mig rigtig glad og varm om hjertet, når du vil bruge din tid på en lille kommentar :-)


Kærlig hilsen
Jette