mandag den 20. maj 2013

Sol, strand og camping i pinsen :-)


I Pinsen var vi på camping i det Nordjyske igen, denne gang i Klim........... jeg elsker Vesterhavet og jeg bliver lige fascineret hver gang jeg ser de brusende bølger, sandet, stenene og de gamle fiskekuttere som ligger på land, klar til at stikke til søs igen :-) (Billederne er fra Torup strand).


Det gode skib, SS Martha HM 64 lå lang inde på land, måske skal den til ophug (jeg ved det ikke), men den dragede mig helt vild, der var noget over den der gjorde mig nysgerrig (jeg har også taget billeder af den fra alle vinkler). På billedet herunder brugte jeg en vidvinkel, det gør billedet mere dramatisk :-)


Tror vi var på stranden en halv times tid, solen skinnede da vi kom, klokken var et par minutter i 20, himlen skiftede og blev mørk (øverste billede) og regnen kom. De tre billeder med bådene er taget i løbet af en halv times tid, det er da utrolig så hurtig himlen forandre sig.


Vi fortsatte turen til Bulbjerg, jo mere vi nærmede os stranden jo mere rød blev himlen og vi blev på stranden  for at fotografere den smukke himmel, jeg har aldrig set så rød en stribe på vandet før..... så smukt.


jeg kan hvis godt sige, at jeg så pinsesolen danse :-)


Kan man andet end at nyde sådan et syn ? ............  jeg kan ikke :-) jeg blive lige fascineret hver gang jeg ser en smuk solnedgang.

Jeg har haft en rigtig god pinse....... hvad med jer, hvad har i lavet i pinsen ??

Kærlig hilsen
Jette


9 kommentarer:

 1. Det lyder som den dejligste pinse, I har haft, og det er nogle skønne billeder, du har taget! Jeg har blandt andet været på stranden her i Liseleje med min søn og ude at spise med ham. KH

  SvarSlet
 2. Tak Gitte :-) Det var en skøn pinse :-) Det lyder også til du har haft en skøn pinse med sønnen. Jeg nåede også at være en lille smule sammen med familien.
  KH. Jette

  SvarSlet
 3. Dejlige billeder du har taget - tak for synet :-)

  SvarSlet
 4. Tak for det Gitte ... Og velbekomme :-)

  SvarSlet
 5. Skønne billeder, og jeg elsker det sted. Vi har været på ferie flere gange på Klim, og ønsker vi en dag kommer tilbage igen. Dengang vi var der, var der mange flere fiskekuttere trukket op på stranden. Kh Helle

  SvarSlet
 6. Tak Helle :-) ja Klim er et dejligt sted.
  Der var også mange flere fiskekuttere trukket op, men jeg valgte bare disse billeder (jeg tager altid mange billeder og kan jo ikke lægge dem alle sammen op) :-)Kh. Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh bliver helt glad ved tanken om, at de stadig er på stranden ;O)) der er en utrolig stemning der, så kan godt forstå du har taget mange billeder. Kh Helle ;O)

   Slet
 7. Hej Jette.
  Dejlige billeder du har taget. Ja desværre var der jo ikke strøm på mit kamera. Jeg så også solen danse på vandet.
  Kærlig hilsen Bente

  SvarSlet
 8. Ja det var lidt ærgeligt for dig, at dit batteri var dødt, der var så meget smukt at fotografere :-)
  Kh. Jette

  SvarSlet

Skriv meget gerne et par ord, det gør mig rigtig glad og varm om hjertet, når du vil bruge din tid på en lille kommentar :-)


Kærlig hilsen
Jette