onsdag den 8. maj 2013

Blade, blade, blade og atter blade ......


Nu har jeg været i kolonihaven et par gange, der er så utrolig mange blade overalt der skal rives sammen. Haven ligger inde i skoven, omgiver at kæmpe store træer og jeg tror at alle skovens visne blade, har fundet vej til netop min have. Kompostdyngen vokser og vokser, bladene fylder rigtig meget.
Men det skal nok blive godt igen :-) og jeg glæder mig til det først have arbejde er overstået, det er nemlig det værste........ det plejer ikke at være så slemt resten af sommeren, medmindre det regner meget så ukrudtet rigtig kan vokse :-)
Min mor var så sød, at komme ud og hjælpe mig,  hun fik sat alle geoginerne i jorden.... de har stået i hendes kælder hele vinteren og nu var de faktisk begyndt at spirer :-)
Jeg har af min kæreste fået disse bjørne labber :-) som jeg kalder dem, de er rigtig effektive til at samle de visne blade op med...... jeg kan tage en ordentlig håndfuld blade, når jeg har dem på hænderne og bladene vejer jo ikke noget når de er visne......... Såååå - de kan anbefales, de er købt i Biltema i Ålborg (der er nok andre Biltema landet over) hvis i også har brug en hjælpende hånd :-)

Kærlig hilsen

Jette

6 kommentarer:

 1. Hvor har I været flittige - dejligt at du har fået georginerne i jorden! Og bjørnelabberne ser rigtig smarte ud. Her har det regnet en stor del af dagen, men haven sukkede også efter vand :-) KH

  SvarSlet
 2. Jeg tror vi blev ramt af skypumpen her til aften, ved 20 tiden skal jeg da lige love for, at regnen væltede ned, det lynede og tordnede en hel time, det var lige over huset.... hold da helt op, det er længe siden jeg har set så mange lyn :-)ja vi trænger faktisk også til lidt vand i haven igen :-) KH

  SvarSlet
 3. Der er godt mange blade at gå i gang med men ellers en dejlig placering din have har mellem store træer. Det lyder voldsomt det uvejr du havde. I formiddags var det i sving her i nordsjælland men ikke helt så slemt hvor jeg var. Uvejret har holdt gryden i kog længe.
  Kh Rose

  SvarSlet
 4. Ja Rose - jeg har kørt et mellem 10 - 15 trillebørfuld blade væk og jeg er ikke helt færdig endnu :-) så er det godt jeg har de ekstra store labber, de kan tage en ordentlig bunke, ellers blev jeg aldrig færdig :-)
  Jeg kom hvis til at skrive, at vi havde skypumpe, men det var hvis et skybrud i stedet for :-)Min søn og svigerdatter fik vand i kælderen, over en halv meter.... i dag er det sunket, men der ligger ca 1 cm slam på gulvet, fryseren var væltet med alt indhold i, vaskemaskine og tørretumbler blev fyldt med kloarkvand også. Det er anden gang inden for ét år nu, at vi har fået skybrud. KH

  SvarSlet
 5. Jeg bor også i skoven, så jeg skal da have anskaffet disse bjørnelapper - tak for tippet.

  SvarSlet
 6. Selv tak - ja du må købe et par, de er uundværlig hvis man har mange blade :-)

  SvarSlet

Skriv meget gerne et par ord, det gør mig rigtig glad og varm om hjertet, når du vil bruge din tid på en lille kommentar :-)


Kærlig hilsen
Jette