torsdag den 27. juni 2013

Jeg er her stadig :-)


Så er jeg på banen igen :-)

Jeg har været sengeliggende med influenza (tror jeg) feber, ondt i hals og ører, migræne og ellers ondt alle steder, det var fire dage under dynen, hvor jeg slet ikke kunne være oppe og et par dage herefter med svimmelhed og stadig ondt i halsen med hævede kirtler ............. pyha det er ved at være rigtig træls, men det går fremad nu :-) Det går til leve siden :-) jeg er glad for, at jeg ikke blev ramt af den dødelige mandeinfluenza, så havde det set skidt ud :-)

Nå men siden sidst, har vi (forrige weekend) været på camping i Virksund med de to store børnebørn på 7 og 5 år, det var rigtig hyggeligt (første gang de har været på camping) så det hele skulle udforskes :-), vi lå lige op af legepladsen og det var rigtig skønt.

Lige inden jeg blev syg, havde jeg besøg af min veninde Hanne og vi sad ude på terrassen i det dejlige vejr, pludselig hørte vi puslen og rappen i naboens have, vi gik over til hegnet og der mødte vi denne dejlige andefamilie. Jeg løb hurtig ind efter mit kamera og hver gang jeg lagde an til at tage et billede..... ja så stillede andemor sig op til fotografering, med det samme jeg havde knipset, så gik alle videre igen. Det skete et par gange og det grinede vi begge to meget af :-) :-)


Den stolte moder med otte små stribede ællinger og én gul.......... det er næsten lige som "den grimme ælling" det her er bare omvendt :-)

Kærlig hilsen

Jette

8 kommentarer:

 1. Sikke en omgang...godt du har fået det bedre, men fire dage i senge er ikke sjovt. Hvor er de søde...dine ællinger, og så én gul, hvordan pokker kan det lade sig gøre ????. Håber du snart er helt ovenpå igen, og sommeren er på vej, så du kan få varme i dine led. Kh Helle

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var en ordentlig omgang jeg rendte ind i. Det lyder godt hvis sommeren er på vej, jeg kan snart heller ikke holde det kolde vejr ud mere, jeg har så ondt i mine fingre og tæer efterhånden.
   ja det ser sjovt ud ikke ....... med den end gule ælling :-)Kh. Jette

   Slet
 2. Pyha, sikke noget, Jette, godt du er ved at være rask igen - og også slap for den dødelige mandeinfluenza :-) Det er nogle skønne billeder, du har taget! De små ællinger er slet ikke til at stå for :-) KH

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Madame - Ja de er altså så søde :-)
   Jeg er ovenpå igen, der sidder stadig lidt i halsen, med det forsvinder vel inden sneen kommer :-)
   Kh. Jette

   Slet
 3. Godt du er på benene igen.
  Vi kom også på camping, selvom der ikke var meget sommer i luften, og det er der i øvrigt stadig ikke ;-)
  En fotogen andefamilie kan man vist kalde det ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja Pia - den weekend kom der er kæmpe regnbyge med blæst, lyn og torden både lørdag og søndag, men ellers synes jeg vi havde en dejlig weekend........ men du har ret, der er ikke for meget varme i luften, håber sandelig det snart kommer.
   Ja andemor er i hvert fald fotogen :-)
   Kh. Jette

   Slet
 4. Ja set var sørme godt det ikke var den skrækkelige mandeinfluenza - den er ikke til at spøge med ;)
  Godt det går fremad. Dejlige billeder af andefamilien. Jeg synes også, det er lidt sjovt med den ene gule :)

  SvarSlet
 5. Ja jeg er hvis sluppet heldig Aslaug :-) :-)
  En spøjs lille andefamilie, jeg er spændt på om de kommer forbi senere, når de er blevet større, så skal jeg nok fortælle om dem igen. :-) God weekend.... Kh Jette

  SvarSlet

Skriv meget gerne et par ord, det gør mig rigtig glad og varm om hjertet, når du vil bruge din tid på en lille kommentar :-)


Kærlig hilsen
Jette