onsdag den 12. juni 2013

Atter en campingtur til SkagenJa så var vi igen i Skagen på campingtur, denne gang var det med madklubben. Vi er 5 hold som vi mødes med ca. en gang i måneden, det er en mandag aften fra 18.00 - 22.00 præcis, vi skiftes til at lægge hus til og maden bliver fordelt således, at vi har lidt med hver især. Det er en rigtig hyggelig aften, og jeg glæder mig til hver gang vi skal ses.
Denne gang lå vi på campingpladsen der hedder Poul Eeg, den ligge meget tæt på centrum og på grenen.
Jeg kan kun varmt anbefale pladsen, hvis i gerne vil til Skagen på camping, det er rigtig lækkert og forholdsvis nyt  bad og toilet forhold og et dejlig køkken :-)Selve hovedbygningen er gammel og med en lille hyggelig butik.


 Vi havde cyklerne med og dem der ikke havde, måtte leje cykler på campingpladsen (det kostede 80 kr. i døgnet). Lørdag formiddag cyklede vi ind til centrum ca. 2 km, det var jo rigtig dejlig vejr, så vi nød turen.
Vi piger shoppede lidt og mændene fandt sig en plads på en fortovs café. Vi slog et smut forbi Bolcheriet, hvor de lige var klar til et nyt hold bolcher, så vi var med fra starten og selvfølgelig også til smagsprøver... :-)


Det er altså helt vild hvordan de kan svinge de store klumper sukkermasse...... det er gul/brun når de starter med at svinge det om krogen og jo flere gange de gør det, jo mere hvid bliver det.


"Hold da kæft" et bolcher de har fået lavet nu, en kæmpe amagerstang med ananas smag.


 Den store bolche bliver puttet i en stor maskine, hvor der kører to valser rundt og den store klump bliver tyndere og tyndere og kommer ud som én lang slange. Den bliver klippet i stænger og bolcher....... nu kommer vi til det vi ventede på ..... SMAGSPRØVER............... uhmmmm :-) :-) og de var stadig lidt lune.


Frokosten blev indtaget på pakhuset, som ligger nede på havnen. jeg fik Stjerneskud, den smagte rigtig godt og så ser det jo lækkert ud .-)

Det var del 1.......... i morgen kommer del 2.

Ha´ en rigtig dejlig dag :-)6 kommentarer:

 1. Sikke nogle dejlige oplevelser, I har haft! Skøn idé at tage cyklerne med på campingtur, og så var det spændende at læse om jeres madklub og om Bolcheriet! KH

  SvarSlet
 2. Vi har tit cyklerne med (får dem ikke altid brugt) men her var det både hurtigere nemmere at parkere med en cykel end med bilen :-) Jeg er da glad for at høre, at du synes det er spændende læsning :-)Kh.

  SvarSlet
 3. Ej sådan en tur kan man leve længe på, ikke ? Vi har også været i Skagen med 4 hold venner og spiste også frokost på Havnen. Tror I havde noget bedre vejr end os, men hyggen var vist den samme. Skal I til Skagen med børnebørnene ? Kh Helle

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja sådan en tur er dejlig at have i rygsækken med gode minder. Vi havde det dejligste sommervejr...... om dagen, men kølig om aftenen :-) Nej vi skal ikke til Skagen med børnebørnene, vi skal til Virksund :-)Kh.

   Slet
 4. Hyggelig blog du har her :) jeg hopper på som fast læser

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Hanne :-) og du skal være velkommen som læser af min blog :-) Kh. Jette

   Slet

Skriv meget gerne et par ord, det gør mig rigtig glad og varm om hjertet, når du vil bruge din tid på en lille kommentar :-)


Kærlig hilsen
Jette