mandag den 31. marts 2014

Søndags tur med fotoklubben


I går var jeg med fotoklubben, på søndags tur med kameraet, vi mødtes ved Papfabrikken i Viborg. Hen på eftermiddagen kørte en del hjem igen, det var ellers der solen kom frem. Det var meget diset og lidt småkoldt om formiddagen, så vi måtte varme os på lidt kaffe og medbragte rundstykker. Vi var nogen stykker der hold ud hele dagen :-) og vi tog da også videre videre til andre steder begefter.
Vil lige vise et lille udpluk af det jeg fik i kassen. Jeg har taget så mange billeder, at jeg ikke er helt færdig med at kikke dem igennem, det er helt vild, men der er også rigtig mange gode - synes jeg selv :-) Jeg har et 8 GB kort til kameraet, den blev fyldt op, det er første gang jeg har prøvet det :-), så jeg måtte på låne markedet og heldigvis var der en venlig sjæl der havde en ekstra med. Jeg er begyndt at tage billeder i Raw fil, de er så meget større og det er derfor kortet blev fuld.  Lille spejl i søen der, hvem er smukkest på vandet her.

Jeg er vild med spejlbilleder, så da svanerne kom tæt på, blev jeg helt opslugt af at fotografere.

Når enden er nær, er alting godt.

Jeg har også en lille nyhed at fortælle.
Jeg har de sidste 2½ måned været i praktik i et nyåbnet galleri og der er jeg blevet ansat fra den 1. april (nej det er ikke noget aprilsnar) det er sandt nok. Jeg er super glad :-) Jeg fortæller mere om det i en senere indlæg og med billeder derfra :-) Rigtig god mandag til alle jer der kikker med her :-)6 kommentarer:

 1. Skønne, skønne billeder - og et stort tillykke med din ansættelse. Det er bare så dejligt for dig :-) Kh

  SvarSlet
 2. Tak Madame :-) ja det er super skønt :-) selvom det kun er 10 timer, så er det dejlig, at have noget at stå op til :-)Kh

  SvarSlet
 3. Det ER smukke billeder du har taget :-)
  Selvom jeg vist har sagt tillykke med jobbet en gang tidligere, vil jeg gerne gøre det igen. Det glæder mig på dine vegne og jeg glæder mig til du viser og fortæller mere :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. AF hjertet tak Pia :-) Ja, jeg havde luftet job muligheden for dig og nu er det en realitet, så langt så godt. - nu skal jeg bare have galleriet til at køre, så jeg kan beholde jobbet :-) Det bliver en spændende opgave og jeg skal love for, at jeg får de små grå i spil :-) Kh

   Slet
 4. Smukke smukke billeder og tillykke med ansættelsen :)

  SvarSlet
 5. Tak Aslaug :-) jeg skriver lidt mere om det senere :-) Kh

  SvarSlet

Skriv meget gerne et par ord, det gør mig rigtig glad og varm om hjertet, når du vil bruge din tid på en lille kommentar :-)


Kærlig hilsen
Jette