lørdag den 1. marts 2014

Den første forårsdag 2014


Det er det i hvert fald efter kalenderen, i dag den 1. marts starter foråret. I eftermiddag var vejret da også helt fint og jeg tog de tre største børnebørn med en tur i kolonihaven.


De løb om kap ind i skoven bunden, op ad skrænten og kurrede på halen ned, med alle de visne blade.


Mathilde plukkede en fin lille buket Erantis Krokus, som stod i græsplænen.
(det kniber ind i mellem med at huske alle de navne)Min hassel nødetræ er sprunget ud med disse !!...... ja, de ligner rævehaler. Den er rigtig smuk lige nu.


Står i knop, men det har den jo gjort siden efteråret, denne her har farven pink når den blomstre.
(tænk sig, lige nu i skrivende stund, kan jeg ikke huske hvad den hedder).


Hostaen er også ved at skyde frem.


Jeg har en bunke fliser liggende, som skulle bruges til at, udvide terrassen med, de har lagt der i 4-5 år nu og er blevet helt belagt med mos, det er egentlig meget dekorativt at se på :-) Ja, nu må vi se om jeg nogen sinde får den lagt .......... måske engang, hvem ved :-)

God weekend.6 kommentarer:

 1. Det gode vejr de havde lovet var gevaldigt længe om at komme. Det var en lidt kold fornøjelse at være i haven for at klippe det visne ned jeg ikke nåede i efteråret.
  Den buket erantis dit barnebarn har plukket, det er vel ikke de blå krokus du har lagt et billede ind af? ;-)
  Knoppen skulle vel aldrig være en rhodedendron? Det ligner i hvert fald.
  Vi fik da endelig lidt sol at se sidst på dagen. Vi skal ikke klage, det kunne jo have været sne og frost som sidste år. Det kribler for at komme i gang i haven, men hold op, hvor er der vådt.

  SvarSlet
 2. Hej Pia.... det er vel nok pinlig, men jeg glemmer nogen gange navne, både på ting og personers navne, det er så pinlig, men det er siden jeg har været nede med stress (udbrændthed). Men du har helt ret det er jo Krokus hun plukkede (jeg retter det lige) :-). OG jo, der er en rhodedendron.... det navn var bare helt væk.
  Her regnede det også lidt i formiddags, men solen tittede frem, hen midt på eftermiddagen. :-)
  Tak for hjælpen Pia :-)

  SvarSlet
 3. Smukke billeder, Jette, og hvor er det dejligt at se din have med blomster, knopper og hasselranker! Her har vi også hasselbuske - det nyder mine egern godt af om nogle måneder. Kh og rigtig god søndag!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Gitte :-) Ja, de allerførste små forårs blomster er de skønneste, for det betyder bedre vejr og mere lys :-). Mine nødder bliver også spist af dyrerne i skoven :-) Kh

   Slet
 4. Dejligt foråret er kommet og endda med sådan et dejligt vejr, så I kan tage i kolonihaven. Hvis det holder, synes du så ikke, vi for en gangs skyld er kommet lidt nemt igennem vinteren. Hvor må det være dejligt med sådan en skøn kolonihave, og børnebørnene der kurrer ned ad skrænten. Dejlige smukke billeder af det første spæde forår, hvor er de smukke. Kh Helle

  SvarSlet
 5. Jo Helle og tak for roserne :-), det er da den korteste og mildeste vinter vi har haft i mange år... håber det holder og vinteren er slut nu :-) Jeg krydser i hvert fald fingrene for det :-).
  Jeg glæder mig også rigtig meget til, at jeg skal starte op i kolonihaven igen, det varer ikke længe før jeg begynder at, rive visne blade sammen - OG dem plejer der at være rigelig af. :-) Kh

  SvarSlet

Skriv meget gerne et par ord, det gør mig rigtig glad og varm om hjertet, når du vil bruge din tid på en lille kommentar :-)


Kærlig hilsen
Jette