tirsdag den 25. februar 2014

Foråret er lige om hjørnet


Hvor er det skønt, de små gule og hvide farve pibler op af jorden, nu er det da forår.... ja, måske er det lidt tidlig og vi har da også haft frostvejr i nat, min bil var i hvert fald helt hvid af frost i morges.
Men alligevel så skinner solen i dag og vi kan mærke dens varme allerede, åh hvor er det skønt, jeg synes det er den bedste tid på året, hvor det hele spirer og får nyt liv.

Jeg har ikke været så aktiv på bloggen her på det sidste, jeg er mega træt for tiden, jeg går ud som et lys til aften og energien forsvinder fuldstændig, ved ikke lige hvad der sker, håber snart det bedre igen.
Jeg har den sidste måneds tid, været i praktik, et super dejlig sted med rigtig søde kollegaer, jeg glæder mig til at møde på job hver dag. Men det er selvfølgelig nye arbejds opgaver for mig og jeg skal bruge hovedet på en anden måde end jeg plejer :-) måske er det derfor jeg er så træt om aftenen, hvem ved ! jeg håber snart det bliver bedre - for FORÅRET er på vej :-)


En lille forårs bebuder.

10 kommentarer:

 1. Tillykke - hvor er det dejligt at høre, at du er i praktik et super dejlig sted med søde kollegaer!
  Jeg nyder også det spirende forår :-) Kh

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Gitte, ja jeg er rigtig glad for det, det skulle gerne munde ud i et rigtig job :-) Kh

   Slet
 2. Nyt sted, nye mennesker og indtryk det gør nu noget ved energien. Dejligt at læse du har gode kollegaer og glæder dig over at møde på jobbet. Jeg elsker også foråret og især de første forårstegn - dejligt billede :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, Aslaug alle de nye indtryk og indput der bliver proppet ind i mit hoved, er begyndt at gøre indtryk og udtrykker sig i en voldsom træthed :-) men jeg håber det bliver bedre hen af vejen. Vi har meget at se til lide nu, trådene skal samles og det hele skal være færdig til åbningen den 9 marts :-) Jeg røber hvad det er en anden dag :-) Ja, foråret er en skøn tid. Kh

   Slet
 3. Hej Jette.
  Godt at du stadig er glad for dit nye arbejde.
  Ja det er dejligt med alt det som pibler frem i haven.

  Savnede dig til foto i aftes.

  Knus Bente.

  SvarSlet
  Svar
  1. Min energi var ikke til at komme i fotoklubben i aftes Bente, men det bliver vel bedre hen af vejen :-) Jeg håber i havde en god aften med nat fotografi :-) Kh

   Slet
 4. Somme tider overraskes man over, at nye ting kan tage så meget energi. Når I så samtidig har travlt, kræver det jo også lidt ekstra rescourser.
  Håber du får tid at nyde naturen og det gode vejr de lover på lørdag. :-) Flot billede.

  SvarSlet
 5. Tak Pia :-) Ja, jeg må bare tage det med ro herhjemme og få slappet af, så går det nok :-) Det lyder godt hvis de har lovet godt vejr på lørdag, jeg skal passe tre af børnebørnene, så kan vi komme ud og nyde det gode vejr :-) Kh

  SvarSlet
 6. Kan godt forstå hvis du er træt Jette. Det må være hårdt at være den nye på arbejdet og skulle ind i det hele. Håber snart energien vender tilbage, så der også er tid til hygge udenfor arbejdet. Glæder mig også til foråret, det skal nydes og fejres. Min søn bliver 30 år i morgen på forårets første dag, det er stort, synes jeg. Rigtig god weekend Jette. Kh Helle

  SvarSlet
 7. Jeg håber også snart energien vender tilbage.... og nej det er faktisk ikke blevet til ret meget andet end arbejde og afslapning hjemme i min røde stol, jeg har ikke orket at tage nogen steder hen.
  Ja det er stort når børnene fylder 30, men det indikere også at, vi bliver gamle :-) Min ene svigerdatter blev 30 i mandags og min søn bliver det til september.
  Rigtig god weekend til dig også Helle :-) Kh

  SvarSlet

Skriv meget gerne et par ord, det gør mig rigtig glad og varm om hjertet, når du vil bruge din tid på en lille kommentar :-)


Kærlig hilsen
Jette