torsdag den 1. maj 2014

Kolonihave tid igen


Nu er det blevet tid til rengøring af kolonihaven. jeg starter altid med haven først, for som regel er det den, der trænger hårdest med alle de visne blade, som ligger i hele haven.
Jeg har haft logerende i vinter, det er jo ikke så tosset, når nogen passer på huset om vinteren. MEN i det her tilfælde er det mus og dem er jeg ikke så glad for, så der var muselort på min seng og på gulvet. De har heldigvis ikke ødelagt noget denne gang og mærkelig nok har de ikke været på køkkenbordet eller på hylderne (der lå i hvert fald ingen ekskrementer) - for et par år siden, havde de spist af mine gardiner :-). Jeg pakker alt ned i sorte sække, så musene ikke kan komme til det og dem var de heldigvis heller ikke gået i. Jeg ved at de plejer at indlogere sig, så jeg er jo nød til at forberede mig.

Jeg fik ryddet hele huset og gik i gang med rengøring, gulvvask og jeg fik alt vasket af og op :-), dyner, puder og tæpper blev smidt ud i solen og nu dufter det dejlig frisk igen og alt er fint og rent, til en ny sæson i kolonihaven kan begynde....... I love it :-)

 Flere billeder fra kolonihaven i næste indlæg


6 kommentarer:

 1. Det er et Paradis, du har - sikke nogle skønne billeder! Dejligt at have fået gjort det hele klar til sæsonen :-) Kh

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, Madame det er et paradis :-) Jeg glæder mig også til at hygge derude :-) Kh

   Slet
 2. Så starte den dejlige del af året, hvor du kan være i dit skønne kolonihavehus. Hvor ser det hyggeligt ud...rengøring og det hele. Rigtig god weekend. Håber du kan tilbringe den i dit skønne hus.
  Kh Helle ♥

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja Helle, den bedste del af året er startet :-) Jeg kan desværre ikke tilbringe weekenden derude, skal i byen det meste af weekenden, men der komme mange andre dage :-) Kh og god weekend

   Slet
 3. Hvor ser der bare hyggeligt ud også selvom du har 'rodet' det hele til ;-) Frække mus :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, frække mus, men jeg ved det sker hvert år :-) Tak, jeg synes også det er hyggeligt :-) kh

   Slet

Skriv meget gerne et par ord, det gør mig rigtig glad og varm om hjertet, når du vil bruge din tid på en lille kommentar :-)


Kærlig hilsen
Jette