torsdag den 22. maj 2014

"Loppe Divaen" er min nye blog nummer 2


Jeg har lige startet en blog ..... altså blog nummer 2 - jeg, jeg ved godt det er tidskrævende at bestride 2 blogs, men nu vover jeg pelsen.

Jeg skulle jo finde på¨et navn, det blev nu heller ikke noget problem, for navnet 
Loppe Divaen 
hoppede lige ud på tungen, så det blev sådan.


Det er en blog hvor jeg vil sælge ud af mine ting, det kan være gamle ting som jeg har haft gemt i skabe og skuffer alt for længe, det kan være loppefund, det kan være mine håndarbejds ting som jeg selv laver.

Jeg har fået alt for mange ting samlet sammen, skabe og skuffer flyder over. Nu er tidspunktet kommet, (som det jo så tit gør, i en kvindes liv), hvor hun må skille mig af med noget, af det der hober sig op.........................
så hun kan få plads til noget nyt. :-)

Derfor vil jeg starte stille og rolig op med, at sætte mine ting til salg. Så hav tålmodighed her i starten, mens jeg for bloggen op at stå :-). Det jeg har til salg på bloggen "Fra tanke til handling" vil blive flyttet til "Loppe Divaen". Så må i kikke der i stedet for :-).

http://loppedivaen.blogspot.dk/6 kommentarer:

 1. Hvor lyder det spændende, Jette! Vi kender vist alle det med at have for mange ting :-) Jeg kigger over på din nye blog! Kh

  SvarSlet
 2. Ja det er også lidt sjovt, at lave bloggen, jeg er i fuld gang med at tage billeder af tingene, men der kommer jo mere på hen ad vejen :-) Kh

  SvarSlet
 3. Det er da en fin måde at få ryddet ud på. Den tanke har nemlig også strejfet mig, men jeg er ikke nået videre. Jeg har lige kigget ind på din nye blog, og jeg håber du får rigtigt travlt med at servicere kunder ;-)

  SvarSlet
 4. Det må du i gang med Pia :-) Ja nu får vi se, hvor travlt jeg får, håber da der smutter et par ting. :-) Kh

  SvarSlet
 5. God ide med en loppeblog for sig selv :) jeg nøjes med den ene blog jeg har ;) Jeg har nu også mange ting og kunne også trænge til en oprydning i ting og sager ...held og lykke :)

  SvarSlet
 6. Det var også efter mange overvejelser, at jeg gjorde det, for jeg ved jo, det tager ekstra tid, men nu prøver jeg :-)...... måske sker der ikke noget på bloggen, så lukker jeg den bare igen :-) Kh

  SvarSlet

Skriv meget gerne et par ord, det gør mig rigtig glad og varm om hjertet, når du vil bruge din tid på en lille kommentar :-)


Kærlig hilsen
Jette