onsdag den 17. september 2014

Graffiti i Viborg


Jeg har flere gange til min store ærgelse, kørt forbi den lange mur med farvestrålende graffiti,  og tænkt " at den mur vil jeg fotografere, næste gang jeg har mit kamera med i bilen"  men når jeg kommer hjem, så er det glemt .... ude af øje, ude af sind.
Men efter en fototur i foråret med Godsejeren, besluttede vi at lægge vejen forbi det pizzaria, vi en sjælden gang benytter os af, når vi er trætte efter en lang tur med kameraet.

Vi fik bestilt en pizza og jeg gik ud i bilen efter mit kamera, Godsejeren blev parkeret i pizzariaet, (graffitien kan jeg nemlig få for mig selv, der interessere ham ikke) så kunne jeg gå i fred og ro :-) Jeg var lige akkurat færdig, da det begyndte at regne og jeg måtte løbe tilbage i zik zak mellem dråberne. Jeg blev da også tæmmelig våd, meeeeeen hvad gør det, når min fotoshot var en succes :-)
Men nu kan i jo selv bedømme :-)
Jeg kan godt li´ , at der er lidt liv sammen med graffitien, derfor er der lidt med udenom muren - blade fra træet, biler og himlen, det er helt bevidst, jeg leger med de skæve vinkler også.


4 kommentarer:

 1. Hvor er det flot graffiti - jeg er også vild med, at man kan se murstenene :-) Kh

  SvarSlet
 2. Ja, det er rigtig fint og smukke farver :-) Kh

  SvarSlet
 3. Når det er den slags grafitti, så er jeg også ret vild med dem og det rå udtryk er ret fasinerende :)

  SvarSlet
 4. Ja lige præcis Aslaug, jeg kan også godt lide det rå udtryk :-) kh

  SvarSlet

Skriv meget gerne et par ord, det gør mig rigtig glad og varm om hjertet, når du vil bruge din tid på en lille kommentar :-)


Kærlig hilsen
Jette