mandag den 1. september 2014

En dag i Ribe - helt i min ånd :-)


I Ribe var det selvfølgelig Domkirken og Kanalen vi kikkede på.... ja, og så gik vi en lille strøgtur, det synes jeg altid er spændende , at se om de har nogen spændende butikker, som vi ikke er vandt hjemme,. Jeg suger alting til mig og bliver inspireret overalt, jeg elsker når mit hoved er fyldt op med nye idéer, så skal jeg hjem og havde dem ud og omsat.
Da vi havde gået et godt stykke tid og beundret og fotograferet, var i efterhånden blevet godt sultne. Vi skulle da have et eller andet i mavsen :-)..... OG jeg var slet ikke i tvivl om hvor det skulle være henne, for vi var gået forbi en Cafe som så ret spændende ud, jeg jeg var også lige et smut inde og lure ...... Det er ellers ikke noget jeg plejer at gøre - jeg kan slet ikke lade være, når jeg føler mig draget, så er der ingen vej udenom, jeg MÅ derind. :-) :-)

Stedet hedder Quedens Gaard - ved ikke om i kender det, men jeg var solgt.

Vi fik den lækreste cæsarsalat og en lille hyldeblomst drik til ...... aaaamen så nyder jeg livet .....

Lad billederne tale for sig selv :-)Jeg købte en fik regnfrakke til min cykelsadel :-)


8 kommentarer:

 1. Åh så lækre billeder, Jette - du er en mester! Jeg har været slået ud af forkølelse, så jeg ser først nu din nye blogpost. Kh

  SvarSlet
 2. Tak Madame :-) Åh hvor træls med forkølelse, håber du er frisk igen :-), ellers god bedring :-) Kh

  SvarSlet
 3. Det ser bestemt også hyggeligt og indbydende ud det hele. Jeg vælger også altid hyldeblomstdrik, når det altså ikke skal være rødvind og bare lidt mere smag en almindeligt postevand.

  SvarSlet
 4. Det var super hyggeligt Pia. Hyldeblomst drik er gudedrik for mig, jeg har lavet litervis her i foråret, :-) Kh

  SvarSlet
 5. Jo Jette, vi kender godt stedet. Hvor ser det indbydende ud på dine billeder, og også i virkeligheden, for vi var der i sommer og drak kaffe. De vi gik forbi første gang, så jeg de smukke kopper der blev serveret kaffe i, så fik overtalt min mand til en kop kaffe på tilbagevejen. Aldrig har jeg fået så ringe kaffe...og min mand ligeså. Jeg fik Caffe latte og han almindelig kaffe, og begge dele var udrikkelige. Så godt, at du har haft en god oplevelse, for det må de da kunne gøre bedre. Kh Helle

  SvarSlet
 6. Helle, det var da en træls oplevelse i havde med kaffen, håber i klagede over den, det ville jeg have gjort.
  Både mad og drikke skal være i orden, når men betaler en god pris for det.
  Vi har ikke noget at klage over på det vi fik .... men der er jo altid forskellige meninger om og oplevelser fra de samme steder. jeg tror heller ikke jeg ville drikke kaffe der igen, hvis jeg havde oplevet det i har :-) Kh

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror bare det må have været en dårlig dag. Det var godt besøgt og så jo hyggeligt ud, så mon ikke vi bare var uheldige. Tænk, jeg tænkte slet ikke på at klage, men det burde vi da have gjort ;O)))

   Slet
  2. Ja, det var et rigtig hyggeligt sted, synd i var uheldige og næste gang så må du klage over kaffen Helle :-) Kh

   Slet

Skriv meget gerne et par ord, det gør mig rigtig glad og varm om hjertet, når du vil bruge din tid på en lille kommentar :-)


Kærlig hilsen
Jette