tirsdag den 26. august 2014

Sommerferie 2014 fortsættelse ........ 5 del - OksbølVores lille hjørne på camping pladsen "Camp West" i Oksbøl.

Temperaturen var jo fra 27 til 30 grader hele ugen og vi besluttede, at vi ikke ville sætte fortæltet på - simpelthen fordi, det var alt for varmt til det den dag vi ankom. Vi kunne jo gøre det en anden dag, men det blev ikke nødvendig, for vi kunne jo sidde ude, lige fra vi stod op og til sent aften.
omme bagved camping pladsen, er der en lille bondegård med små børnevenlige dyr - høns, kaniner, geder, vildsvin, heste og ponyer. det hørte med til camping pladsen. 


Alle heste der græssede på markerne, var pakket ind i gaze - aller hvad det nu er for noget, først tænkte jeg, det er da synd, de kan jo ikke se noget, men jeg tror godt de kan kikke ud igennem det. Det er simpelthen fordi der er så mange fluer/hestebremser på disse kanter og hestene kan ikke selv vifte dem væk.


Sjovt skilt vi passerede, "pas på der kommer kampvogn" men det er jo naturlig nok, for vi kørte rundt i militærets øvelses terræn.
Huset her under står også i militærets øvelses terræn, den er lidt sjov, for der er tegnet blomster og gardiner i vinduerne :-). Det ligger rigtig mange huse og gårde i området, men de er simpelthen overtaget af militæret til øvelse.


Denne kirkegård er for dem, der døde i flygtninge lejeren i Oksbøl.

Flygtningelejren i Oksbøl var en flygtningelejr ved Oksbøl, der nødtørftigt blev oprettet i februar 1945.Man påbegyndte her indkvartering, og lejren rummede tre måneder senere ved 2. verdenskrigs afslutning 9.000 flygtninge fra Tyskland, men senere voksede den til 36.000 mennesker, og blev dermed Danmarks sjettestørste "by". Lejren lukkede i foråret 1949
(stammer fra denne side på Wikipedia) vi i se mere så klik HER.Hvis du klikker Her, så kan du se det indlæg jeg lavede om aftenfoto, billeder taget bag hækken bag ved campingvognen, der ligger en lille sø i rigtig skøn natur.


2 kommentarer:

  1. Dejlige billeder fra jeres sommerferie, Jette, og en rigtig god idé at campere - det elsker jeg selv. Kh

    SvarSlet
  2. Tak Madame, ja det er rigtig dejlig afslappende at camperer :-) Kh

    SvarSlet

Skriv meget gerne et par ord, det gør mig rigtig glad og varm om hjertet, når du vil bruge din tid på en lille kommentar :-)


Kærlig hilsen
Jette